דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם
    הילה
    02/06/2015

בת 28 עשיתי בדיקת דם עקב הרגשות מוזרות כבר תקופה כאבים בכל הגוף וכו(אני ממש מפחדת מסרטן) הכל תקין חוץ ממחסור בבזל 30 (ללא אנמיה)וקלציום גבוהה 10.50(טווחי הערך התקין 8.50-10.50) בכללית
    השאלה היא כזו ב=הבדיקה בוצעה בדיוק לפני חודש האם עליי לחזור על בדיקת הדם לגביי הקלציום הרופאה שלי בחופשה בחול ואני מרגישה ממש רע
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם

הוספת תגובה

• דם - תגובה

יעל אבנון
    02/06/2015

שלום תמר,

רמת סידן של עד 11 היא תקינה ואין מה לדאוג, גם אם הטווחים בקופה מראים אחרת.
    ברזל ברמה 30 אינו תקין, צריך לבדוק שהפריטין (מאגר הברזל) הוא מעל 70 ושההמוגלובין מעל 13. המשיכי בירור בנוגע לכאבים, תמיד יש סיבה רק צריך למצוא אותה. במידה ולא תקבלי עזרה במסגרת קופת החולים, תמיד ניתן לפנות לרפואה המשלימה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריטין

הילה
    02/06/2015

תודה לך הפריטין 52 וזה מראה שזה בתוך טווח הנורמה
    ואיך אני יכולה לפנות אלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריטין - תגובה

יעל אבנון
    03/06/2015

שלום תמר,

טווחי הנורמה בקופות החולים אינם מייצגים בריאות מיטבית ולכן יש בלבול בנושא הזה. תוכלי ללמוד יותר על העניין בחיפוש אחר שיטת ביוגנוסטיקה.
    לקליניקה שלי ניתן לפנות במספר הטלפון שבחתימה או דרך אתר ביוגנוסטיקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו