מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי פריטין ו IRON נמוכיםkeren12/07/2015
בבדיקות דם שביצעתי החודש האחרון , התקבלו התוצאות הללו:
Ferittin - 7
Iron - 38
HB - 13.7
גם בבדיקות בחודש מאי , הערכים היו נמוכים
Ferittin - 9
Iron - 9
HB - 13.5
בשנת 2014 הערכים היו תקינים אך נמוכים בטווח:
Ferittin - 13
Iron - 90
HB - 13.3
ההמוגלובין תקין אך יתר הערכים נמוכים , מה זה יכול להיות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי פריטין ו IRON נמוכים - תגובה
יעל אבנון12/07/2015שלום קרן,
מדובר במאגרי ברזל נמוכים.
זה יכול להיות עקב בעיית ספיגה במערכת העיכול, תזונה שחסר בה ברזל, דימום כבד במחזור ועוד. ערך ההמוגלובין עשוי לרדת עם הזמן.
לכן אני ממליצה לקחת תוסף ברזל והכי טוב אחרי התייעצות עם נטורופת מוסמך, אשר יאבחן מדוע הברזל נמוך ויטפל גם בסיבה עצמה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי פריטין ו IRON נמוכים
keren13/07/2015תודה יעל
השאלה היא אם רק לקחת ברזל כדי להשלים את החוסר או לבדוק את הגורם לכך
זה קצת מדאיג , לא ?
רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקת צליאק שהראתה שאין לי צליאק ושלחה אותי לגסטרולוג כדי לשלול כנראה דברים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי פריטין ו IRON נמוכים - תגובה
יעל אבנון14/07/2015שלום קרן,
כפי שרשמתי, כדאי לפנות לנטורופת אשר יחקור ויאבחן את הסיבה למחסור בברזל.
זאת על מנת לטפל בסיבה עצמה ולא רק בסימפטום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)