מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- EBNA ו CMVרון16/08/2015
היי
התקבלו תוצאות בדיקת דם שנערכו לפני 5 ימים, לא ממש מצליחה להבין..מה שאני מבקשת לגביו עזרה זה:
1. האם ניתן לדעת ע"פ התוצאות האלו האם היה ( לא כעת בימים אלו ) לנבדק לפני 6 שבועות וירוס של "מחלת הנשיקה"?
2.במידה והתשובה היא כן-לפי מה זה נקבע/נשלל ה CMV או EBNA או שניהם?
להלן ערכים מתוך הבדיקה:
CMV-IGG U/ML 16.90 POSITIVE
CMV-IGM NEGATIVE
EBV-IGM-NEGATIVE
EBV-EBNA(-IGG) U/ML 287 POSITIVE
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EBNA ו CMV - תגובה
יעל אבנון19/08/2015שלום יפית,
על פי התוצאות, אין מחלה פעילה בהווה.
על פי התוצאה החיובית של ה- EBNA, ניתן להסיק כי היתה מחלה בעבר, אין אפשרות לדעת מתי זה קרה בעבר, מפני שבדיקה זו יכולה להישאר חיובית זמן ממושך ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
עדינה19/08/2015היי
תודה רבה על התשובה,
אז אני מניחה שהתשובה לשאלה ה2 ששאלתי היא; עפ ה ebna , ובהמשך לתשובה עוד שתי שאלות בבקשה :
1. האם ניתן לצמצם את המונח "בעבר": עבר קרוב? עבר רחוק? מה שאני מנסה להבין זה לגבי 5 שבועות אחרונים, לגבי העבר-מובן.
2. האם יש בדיקה יותר ספיציפית אם אני רוצה לדעת האם היה או לא היה לפני 5 שבועות? אולי בדיקת נוגדן אחר שיכול לכוון לתקופות יותר מצומצמות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)