מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדניאלה02/09/2015
היי אני בחורה בת 35. בריאה לפני כחודש בדיקת ספירת דם בדיקת WBC יצא 4.6 ובדיקת plt 158 חזרתי אל הבדיקה בדיקת WBC יצא 5.00 ובדיקת plt יצא 148 האים הכדוריות הלבנות חזר לנורמה ולמה הטסיות ירד מה צריך לעשות במצב זה עושים מח עצם מאוד לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יעל אבנון03/09/2015שלום סיגל,
רמה של PLT 148 אינה מדאיגה אבל מצריכה מעקב.
את יכולה לגשת להמטולוג או גם לרופא המשפחה ולעשות ספירת דם כל חודש.
יש הרבה סיבות לירידה בטסיות וצריך לבדוק את המקרה שלך באופן אישי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
דניאלה03/09/2015ככה לפני שנה ילדתי וגם בהריון היה ירידה והרופאה שלי המטולוגית אמרה שזה קשור להריון ואז אחרי הלידה בחודש זה עלה ועכשיו שוב פעם יש ירידה אני לא בהריון מה יכול להיות הסיבות אני בלחץ וכדוריות לבנות זה תקין תוצאה 5.00 לציין שאני במתח נפשי האים זה קשור ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל - תגובה
יעל אבנון03/09/2015בהחלט יש נשים שהטסיות אצלן יורדות בזמן ההריון- אך זה קורה בקרב נשים עם נטיה לכך. ככל הניראה מדובר אצלך במצב הנקרא תרומבוציטופניה.
מצב זה נגרם מסיבות שונות וצריך לאבחן את המקרה שלך באופן אישי.
לא ניתן לעשות זאת במסגרת הפורום אלא רק אצל הרופאה שלך.
הרמה אצלך היא גבולית ואין צורך להיכנס למתח, פשוט פני לרופאה להמשך אבחון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטסיות
zhru04/09/2015שלום ,
רמה תקינה של טסיות נעה בין 150 אלף עד 450 אלף , זאת אומרת הרמה של הטסיות אצלך (158) בגדר הנורמה . גבול תחתון .
אם אני טועה בבקשה דר' תתקני אותי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)