מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בתוצאות בדיקת דםחסוייה18/09/2015
כימיה בדם
Glucose (B)
86
100 יחידות: mg/dl 70
Creatinine (B)
0.42
0.95 יחידות: mg/dl 0.51
Ferritin
45
120 יחידות: ng/ml 10
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
WBC-Leucocytes
8.1
11 יחידות: 10*3/micl 4.5
RBC-Red Blood Cells
4.2
5.2 יחידות: 10*6/micl 4
Hemoglobin
12.5
16 יחידות: g/dl 12.5
Hematocrit
37.5
46 יחידות: % 36
MCV-Mean Cell Volume
89
97 יחידות: fl 79
MCH-Mean Cell Hemoglobin
29.8
34 יחידות: pg/cell 27
MCHC-M.Cell Hb cont.
33.3
36 יחידות: g/dl 31
RDW-Red Cell Distri.Width
14.9
15 יחידות: % 11.6
Platelets
138
450 יחידות: 10*3/micl 150
MPV-Mean Platelet Volume
לא ניתן לדווח
Neutrophils %
67.7
75 יחידות: % 40
Lymphocytes %
24.7
43 יחידות: % 22
Monocytes %
6.6
13 יחידות: % 3
Eosinophils %
0.9
6 יחידות: % 0
Basophils %
0.1
2 יחידות: % 0
Neutrophils #
5.48
7.7 יחידות: # 1.8
Lymphocytes #
2
4.8 יחידות: # 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משו
חסויה18/09/2015חשוב לי לציין שאני בהריון ובאותו יום עשיתי כמה בדיקות דם לקחו לי 8 מבחנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון20/09/2015שלום,
הבדיקות תקינות למעט רמה מעט נמוכה של טסיות- PLT.
יש נשים שרמת הטסיות אצלן יורדת בזמן הריון, אך כדאי לעקוב אחר רמתן בהמשך.
צייני זאת בפני הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון מה זה טסיות מה שאמרת
חסויה20/09/2015ומה צריך לקחת ולעשות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון21/09/2015טסיות קשורות לתהליכי קרישה בגוף.
הראי את הבדיקות לרופא והמשיכי מעקב.
אין שום סיבה לדאגה, כפי שאמרתי, זה קורה לעיתים בקרב נשים בהריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם
חסויה21/09/2015ואם כמו שאמרת שהטסיות plt משו כזה שהוא נמוך אצלי זה יכול להוביל לקרישיות דם או משהו?!תקשיבי הרופאת מישפחה שלי היא אמרה לי לגבי הבדיקת דם שחסר לי ויטמין בי ואני צריכה להתחיל זריקות. ההקשה תעזרי לי אני נורא מודאגת מעצמי
קרישיות דם עלולה לבוא גם שהטסיות נמוכות?!ואיזה בדיקה אני יכולה לעשות לגבי קרישיות דם אני נורא מפחדת מזה בבקשה תעזרי לי אני רוצה לדעת מה המצב של הקרישיות דם אצלי בגוף צה אני צריכה לעשות בשביל לדעת שאין לי כלום והכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם - תגובה
יעל אבנון22/09/2015הטסיות אצלך נמוכות מעט, זה ההפך מקרישיות יתר וכפי שאמרתי, אין לך מה לדאוג, אלא רק לעקוב. פשוט בקשי מהרופאה לבצע לך ספירת דם בעוד חודש ועקבו ביחד אחר התוצאות. בערך הזה של PLT אין שום סכנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)