מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםדנה03/10/2015
ילדתי תאומים לפני כ8 חודשים, ניגשתי לרופאה לאחר שמספר חודשים אני סובלת מכאבים בשרירים ברגליים, ובכפות הרגליים ובמפרקים בעיקר בקרסול. לאחר בדיקות אורטופד תקינות, עשיתי בדיקות דם כאשר הערכים החריגים שיצאו הן בילורבין טוטאל 1.8, בילורבין 0.3 ובילורבין 1.6 בצום ולא בצום וגם לימפוציטים ערכים נמוכים 16.8 (יש 2 בדיקות לימפוציטים אחת 16.8 נמוך וחריג והשנייה ערך תקין בטווח הנמוך של הנורמה - ערך 1). אין לי דלקת סביב המפרקים וגם נעשה לי בדיקת ראומטויד פקטור שיצא קטן מ -5. השאלה מה עלי לבדוק עוד על מנת להגיע לאבחנה? האם הכאבים נובעים מעייפות? מה המשמעות של בילורבין נמוך יחד עם לימפוציטים נמוכים? איזה בדיקות נוספות כדי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
יעל אבנון04/10/2015שלום דנה,
הבילירובין אצלך הוא לא נמוך כפי שציינת, אלא גבוה.
לכן כדאי לעשות אולטרה סאונד כבד וכיס מרה.
כאשר הלימפוציטים נמוכים, יש קבוצת תאים אחרת שעולה, לרוב הנויטרופילים.
במידה והנויטרופילים גבוהים זה אומר שיש זיהום כלשהו.
כדאי לעשות בדיקת ESR ו- CRP, אלו שני מדדי דלקת שבודקים בדם.
המשיכי מעקב רפואי עד לבירור מלא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)