בדיקת צואה לתולעים וחיידקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת צואה לתולעים וחיידקים
    מישהי
    25/11/2015

היי ד"ר יש לי כמה שאלות לגבי הבדיקה הזאת
    כבר שבוע ה4 בקבוקים הקטנים שהרופאה הביאה לי לצורך הבדיקה בבית בלי שימוש כי לא הבנתי איך הצואה אמורה להישאר על הכף הזאת (צירפתי קישור)מבלי שזה ייפול ?וגם היא אמרה לעשות תבדיקה רק בבוקר ויוצא לי צואה רק בערב מה לעשות לגבי זה ?
    סורי על הגועל אבל זה חשוב לי
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

יעל אבנון
    26/11/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_משפחה' id=link]רפואת משפחה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• elastase-1 stool

נוהם
    11/03/2016

שלום רב.אני מאוד מודאג מחוסר מידע שום מידע רפואי לגבי בדיקה או יותר נכון תוצאות הבדיקה בדיקה . שהערך 200 נחשב לתקין אצלי זה 500 התור אצל רופא מטפל ארוך חודשיים בערך אני מאוד רוצה לדעת ערך שלl 500נחשב למצב של תחלואה או החמרה במצב שלי אני מאובחן עם דלקת לבלב כרונית.בדיקה בשם .elastase-1stool

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• elastase-1 stool - תגובה

יעל אבנון
    11/03/2016

שלום רב,

זוהי בדיקה המאבחנת אי ספיקה לבלבית ומצבי דלקת בלבלב.
    אי ספיקה עשויה להיגרם עקב דלקת כרונית של הלבלב.
    ערך גבוה בבדיקה זו גם עשוי לרמז על דלקת אקוטית יותר בלבלב.
    במידה ויש סימפטומים כמו שלשולים וירידה במשקל כדאי לנסות להקדים את התור לרופא, רק על מנת לשלול את המצבים שציינתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו