מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם ותופעות שונות ... אובדת עצותמיכל10/02/2016
שלום, שמי מיכל אני בת 25
בבדיקות הדם שעשיתי השבוע הברזל (iron) היה נמוך 43
וההמוגלובין תקין בטווח הנורמה, תוצאה של12.3.
האם הדבר מצביע על אנמיה?
ואיך אדע אם לקחת תוסף או שיש משהו שגורם לאנמיה?
אני מציינת שאני חלשה מאוד מאוד ועייפה מאוד ...
ותוצאות חריגות נוספות שהופיעו הפעם הם כולסטרול גבוה גם הרגיל וגם הldl.
תוצאות חריגות נוספות שמופיעות תמיד הם הנוגדנים מסוג anti dna, thayrog, anti tpo (תוצאות בלוטת התריס תקינות- tsh, t4 , t3)
ויש הליקובקטר
אני ממש מיואשת, הייתי אצל המון רופאים ושללו לי לופוס (זאבת), ודלקת מפרקים וטרשת נפוצה.....
ונתנו הגדרה של פיברומיאלגיה -שלדעתי זה בולשיט...
אני רואה את התוצאות של הבדיקות דם ואת המצב הגופני שלי שכולל: חוסר שינה עמוקה, לחץ אדיר בעמוד שידרה, חולשה מטורפת(הגוף כמו גומי), בקושי פותחת את העיניים וזזה, אי נוחות בקיבה, ואוויר שלא נכנס לחזה (רק כשאני מפהקת נכנס)...ובנוסף יש לי רגורגיטציה - שהאוכל עולה חזרה מהקיבה לחלל הפה (סליחה על התיאור) כמו העלאת גרה.
כמובן שכתוצאה מכל זה גם קשה לי קוגנטיבית(עירפול ותשישות) והמצב הנפשי בקנטים (וכן כן, אני יודעת שזה קשור ויש כאלה שאמרו לי שבגלל המצב הנפשי שלי אני מרגישה את התסמינים בגוף, אבל אני לא מאמינה שזה רק זה...) ואני פשוט אובדת עצות ומרגישה שמפספסים איתי משהו....
אשמח לעצה שתביא אותי לדעת סופסוף באופן וודאי מה לעזאזל יש לי באמת ולמצוא את השורש!
אתם קרש ההצלה האחרון שלי...
תודה מצפה לתגובתכם
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון10/02/2016שלום מיכל,
הברזל בהחלט נמוך, צריך לבדוק גם את מאגרי הברזל (Ferritin).
ההמוגלובין נמוך, ערך אופטימאלי אצל אישה צריך להיות 14.
מעבר לכך צריך לבדוק את רמת ויטמין B12 וחומצה פולית.
הליקובקטר גורם לירידה בברזל בדם ובעוד ויטמינים ומינרלים ולכן צריך להכחיד אותו.
ברגע שתקבלי טיפול יעיל להכחדת ההליקובקטר, האנמיה ובעיות העיכול יחלפו.
הטיפול האנטיביוטי אינו יעיל ואף מחליש את הגוף עוד יותר ובכך חושף את הגוף להידבקויות נוספות בעתיד, גם של מזהמים אחרים.
את מתארת מצב בו יש נוכחות נוגדנים נגד בלוטת התריס, צריך לבדוק האם ה- TSH הוא מתחת ל-2.5 ובמידה ולא כדאי להתחיל לטפל גם בבלוטה ע"י תזונה, תוספים וצמחים.
התאמה של טיפול טבעי יש לבצע רק ע"י איש מקצוע מיומן.
את מתארת מצב לא נעים שניתן לפתור אותו ע"י אבחון מעמיק ומדויק אשר לאחריו תקבלי טיפול טבעי לאיזון מערכות הגוף. היכנסי לאתר ביוגנוסטיקה, שם תוכלי למצוא מידע נוסף ולקבל פתרון מקיף לבעיה.
בברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)