איך מגיע סטרפטוקוק לשתן? קיבלתי תוצאות לבדיקת שתן עם סימון חיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מגיע סטרפטוקוק לשתן? קיבלתי תוצאות לבדיקת שתן עם סימון חיובי
    גלי
    09/04/2016

בת 32, לא בהריון. לאחר כאבים בכל הגוף, חולשה כללית כבדה וכאבי גרון ללא כאב בבליעה, כאבים בבטן תחתונה וללא חום במשך שבוע, ביצעתי בדיקות דם ושתן ובשתן נמצא:
    Strpe. agalactiae (Group B)
    לאחר שבמשך כל השבוע לא הצלחתי לראות את הרופא שלי ואת הבדיקות נתן לי הרופא המחליף, לא הצלחתי להשיג תור לרופא שלי לגבי הפיענוח והבנתי שזה משהו שמצריך טיפול ומהר. שלחתי הודעה לרופא דרך אפליקציית הקופה וביקשתי שירשום לי טיפול בהתאם לתוצאות כי אין תורים אליו. הרופא נתן
    אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום למשך 5 ימים. התחלתי לקחת אתמול בערב והיום 2 כדורים ובמקום שיפור אני מרגישה החמרה! כואב לי בכל פעם שמצטבר לי שתן בשלפוחית ואני רצה לשרותים לעיתים קרובות יותר, כואבת לי כל הבטן ממתחת לצלעות ועד למטה, מרגישה שריפה כזאת בבטן. אני מודאגת מזה, זה לא קרה לי מעולם. האם עלי להתעקש לראות את הרופא או לתת לטיפול האנטיביוטי לפעול עד הסוף? הרופא נתן גם בדיקת שתן חוזרת בסיום הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

יעל אבנון
    10/04/2016

שלום גלי,

כדאי לגשת לרופא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו