מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מגיע סטרפטוקוק לשתן? קיבלתי תוצאות לבדיקת שתן עם סימון חיוביגלי09/04/2016
בת 32, לא בהריון. לאחר כאבים בכל הגוף, חולשה כללית כבדה וכאבי גרון ללא כאב בבליעה, כאבים בבטן תחתונה וללא חום במשך שבוע, ביצעתי בדיקות דם ושתן ובשתן נמצא:
Strpe. agalactiae (Group B)
לאחר שבמשך כל השבוע לא הצלחתי לראות את הרופא שלי ואת הבדיקות נתן לי הרופא המחליף, לא הצלחתי להשיג תור לרופא שלי לגבי הפיענוח והבנתי שזה משהו שמצריך טיפול ומהר. שלחתי הודעה לרופא דרך אפליקציית הקופה וביקשתי שירשום לי טיפול בהתאם לתוצאות כי אין תורים אליו. הרופא נתן
אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום למשך 5 ימים. התחלתי לקחת אתמול בערב והיום 2 כדורים ובמקום שיפור אני מרגישה החמרה! כואב לי בכל פעם שמצטבר לי שתן בשלפוחית ואני רצה לשרותים לעיתים קרובות יותר, כואבת לי כל הבטן ממתחת לצלעות ועד למטה, מרגישה שריפה כזאת בבטן. אני מודאגת מזה, זה לא קרה לי מעולם. האם עלי להתעקש לראות את הרופא או לתת לטיפול האנטיביוטי לפעול עד הסוף? הרופא נתן גם בדיקת שתן חוזרת בסיום הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון10/04/2016שלום גלי,
כדאי לגשת לרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)