מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חריגות בבדיקת דם שנעשתה היום. אודה לעזרה בפיענוחשוש20/04/2016
שלום, בת 26.
עשיתי היום בדיקת דם ויש לי מספר חריגות בדברים הבאים:
Bilirubin, Total
1.72
Bilirubin, Direct
0.34
Bilirubin,Indirect
1.38
MCHC
34.9
MPV
12.5
Monocytes
0.85
אודה לעזרתך כי אני לא מבינה כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריגות בבדיקת דם שנעשתה היום. אודה לעזרה בפיענוח - תגובה
יעל אבנון21/04/2016שלום,
צריך להסתכל על בדיקות דם מקיפות על מנת להגיע לאבחון.
על פי בדיקות הבילירובין ובעיקר עקב הבילירובין הלא ישיר הגבוה, יכול להיות כי מדובר בהרס מוגבר של תאים אדומים.
אני ממליצה להמשיך בירור עם הרופא המטפל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך אני מצרפת פה את הבדיקה המלאה - תגובה
יעל אבנון22/04/2016הבדיקות תקינות, למעט רמה גבוהה של סוכר ורמה נמוכה של כולסטרול ושומנים בדם.
מעבר לכך, ניראה שאת אוכלת מעט חלבונים בתזונה.
לגבי הבילירובין, יתכן מאוד כי מדובר בתסמונת ג'ילברט.
זו תסמונת מולדת בלתי מזיקה בה ערכי הבילירובין עולים בדם, אך ללא הפרעה כלשהי.
בקשי לבדוק ערכי בילירובין שוב בעוד חודש- חודשיים, במידה וערכי הבילירובין הבלתי ישיר יהיו גבוהים שוב, ויתר הבדיקות יהיו תקינות, רוב הסיכויים כי מדובר בתסמונת ג'ילברט.
בכל מקרה, המשיכי את הבירור מול הרופא.
בברכת חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)