מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות b12 b9 עזרה יעוץ הכוונהנמרוד06/08/2016
שלום
יצא לי לפני תקופה שעשיתי בדיקותערכים של ויטמנים
B12-245
חומצה פולית -7.2
וויטמין d - 70.1 לפני שנה בערך ויטמין d
האם זה ערכים של בעיית ספיגה!? או שפשוט תזונה לקויה אני על ארוחה אחת ביום
לגבי חומצה פולית קצת חושש חקחת ממה שקראתי מחקרים לוקח בנתיים b 12 תת לשוני
אשמח לתשובה עזרה יעוץ ..אני צריך להגיע לגסטראנולוג אחרי בדיקות פולשניות תקינות לפני כמה שנים
הרופא אמר שאין מחסור בויטמנים אלה שזה בגבול קיבלתי רק חומצה..יש לציין שאני שותה המון אבל יש לי סוג של יובש פנימי שמתבטע בעור
כמו בעיה סיסטמית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות b12 b9 עזרה יעוץ הכוונה - תגובה
יעל אבנון07/08/2016שלום נמרוד,
רמות הויטמינים נמוכות, במצב כזה כדאי לשפר את התזונה ואת הספיגה בגוף.
במידה ואין תופעות במערכת העיכול אני לא רואה שום סיבה לעבור בדיקת גסטרו.
יותר מתאים לפנות לנטורופת שיתן הנחיות תזונה אישיות ותוספי תזונה מתאימים- גם לשיפור הספיגה וגם למילוי מחסורים.
בנוגע לחומצה הפולית, עדיף לקחת קומפלקס ויטמיני B ולא חומצה פולית לבד.
ויטמין B12- אכן כדאי לקחת תוסף תת לשוני.
ויטמין D- כדאי לקחת טיפות.
בכל מקרה עדיף לקבל המלצות מאיש מקצוע מוסמך ובאופן אישי לאחר אבחון של בדיקות דם מקיף. מידע נוסף על כך תוכל לקרוא באתר ביוגנוסטיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך איך ניתן לשפר רמות של
גיא07/08/2016שלום שוב
איך ניתן לשפר ספיגה טובה!? יש לי תופעות במערכת העיכול כאבים טחורים פנימים מדממים ויובש סיסמטי שאיני יודע מה לעשות ומה יכול לגרום לזה היובש מתבטא פנים הגוף וגם בחוץ כמו קווים בעניים גרד בכול מיני מקומות יובש בעןר בשפתיים עברתי סידרה מאוד גדולה של בדיקות גם סכרת נשללה אבל מרגיש שמשהו לא בסדר יש לי קושי רב באכילה עקב כאבי בטן
מה יכול לשפר ספיגה ..? את ממליצה על קומפלקס בי אפשר ליטול אותו וגם בי 12
אני קונה רק של סלוגאר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון08/08/2016אני לא נותנת המלצות טיפול מפורטות בפורום, תוכל לפנות אלי בטלפון הפרטי או דרך אתר ביוגנוסטיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)