מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש סיסטמי בכמה איזורים כולל יובש פנימי רב מערכתיאריאל22/08/2016
שלום
עברתי בדיקות מקיפות מאוד מאוד כולל הדמיות בעיקר בדיקות דם סרו אומנים וכו וכו גם המוטלגיה ראמטולגיה חיסון עצמי וכדומה ויש בעיה שפשוט לא קיימת ממש תעלומה בעיקר יש לי יובש בשפתיים בעןר בירכיים בפרקי הידיים סוג של יובש לבן כמו קשקשים נשללה סכרת יש לציין שיש לי רופא משפחה קפדן מאוד ןהשהיה אצלו שעות ארכות אני לא משלשל..עברתי גסטרו קולו לפני 7 שנים בחור צעיר
חוץ מרמות ויטמנים גבולים כמו
בי 12 -244
חומצה פולית 7.2
ויטמין d נבדק לפני שנה בערך 70.1
מה המלצותייך האם זה סימנים לבעית ספיגה?
לאן עלי לפנות אני מרגיש שמשהו לא בסדר אבל לא מוציאים תבעיה האם יכול להיות מחסןר בויטמין כלשהוא הבעיה היא פנימית זה הרגשה שלי הייתי אצל רופא עןד מומחה מאוד שאמר הכול תקין ושעשו לי בדיקות מורחבות יחסית אשמח להמלצתיייך מה עלי לבדוק ולאן לגשת זה יכול מאוד לעזור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון23/08/2016שלום אריאל,
צריך לבדוק לעומק, היכנס לאתר ביוגנוסטיקה, שם תמצא מידע לגבי פתרונות במצבים שכאלו. בדף הבית יש סרטון חשוב בנושא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את הסרטון עליו דיברת
אריאל23/08/2016לא מצאתי את הסרטון ולמה הוא קשור?
מה זאת אומרת לבדוק לעומק מה יכול להיות הבעיה ? לאיזה כיון בדיוק לגסטראנולג אנדרקולוג איזה תחום הכוונה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתכלתי באתר וראיתי על מה התכוונת
אריאל23/08/2016קראתי על תוצאות שלפני ואחרי וראיתי שם על בעיה של ספיגה שרשום שערך זה גבוה ואצלי הוא הרבה יותר האם זה בהכרח מעיד עך בעיה בספיגת חלבון!?כי אני עברתי קולנוסקפיה וגסטרו כולל ביופסיה שלא נמצא צליאק
הערך האחרון יצא לי
UREA-38
תודה ואשמח לעצה טובה איך להוריד ערך זה שספיגת חלבון תיהיה טובה כמו שרשמת באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון23/08/2016כדי שתוכל לקבל המלצות לגבי טיפול בבעיה אתה צריך לפנות לנטורופת.
אין באפשרותי לתת עצות טיפוליות במסגרת הפורום.
אוריאה גבוהה יכולה להיות קשורה למספר גורמים וצריך לערוך תשאול בריאותי מקיף ולבחון בדיקות דם ושתן נוספות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)