יובש סיסטמי בכמה איזורים כולל יובש פנימי רב מערכתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש סיסטמי בכמה איזורים כולל יובש פנימי רב מערכתי
    אריאל
    22/08/2016

שלום
    עברתי בדיקות מקיפות מאוד מאוד כולל הדמיות בעיקר בדיקות דם סרו אומנים וכו וכו גם המוטלגיה ראמטולגיה חיסון עצמי וכדומה ויש בעיה שפשוט לא קיימת ממש תעלומה בעיקר יש לי יובש בשפתיים בעןר בירכיים בפרקי הידיים סוג של יובש לבן כמו קשקשים נשללה סכרת יש לציין שיש לי רופא משפחה קפדן מאוד ןהשהיה אצלו שעות ארכות אני לא משלשל..עברתי גסטרו קולו לפני 7 שנים בחור צעיר
    חוץ מרמות ויטמנים גבולים כמו
    בי 12 -244
    חומצה פולית 7.2
    ויטמין d נבדק לפני שנה בערך 70.1
    מה המלצותייך האם זה סימנים לבעית ספיגה?
    לאן עלי לפנות אני מרגיש שמשהו לא בסדר אבל לא מוציאים תבעיה האם יכול להיות מחסןר בויטמין כלשהוא הבעיה היא פנימית זה הרגשה שלי הייתי אצל רופא עןד מומחה מאוד שאמר הכול תקין ושעשו לי בדיקות מורחבות יחסית אשמח להמלצתיייך מה עלי לבדוק ולאן לגשת זה יכול מאוד לעזור
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

יעל אבנון
    23/08/2016

שלום אריאל,

צריך לבדוק לעומק, היכנס לאתר ביוגנוסטיקה, שם תמצא מידע לגבי פתרונות במצבים שכאלו. בדף הבית יש סרטון חשוב בנושא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצאתי את הסרטון עליו דיברת

אריאל
    23/08/2016

לא מצאתי את הסרטון ולמה הוא קשור?
    מה זאת אומרת לבדוק לעומק מה יכול להיות הבעיה ? לאיזה כיון בדיוק לגסטראנולג אנדרקולוג איזה תחום הכוונה??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתכלתי באתר וראיתי על מה התכוונת

אריאל
    23/08/2016

קראתי על תוצאות שלפני ואחרי וראיתי שם על בעיה של ספיגה שרשום שערך זה גבוה ואצלי הוא הרבה יותר האם זה בהכרח מעיד עך בעיה בספיגת חלבון!?כי אני עברתי קולנוסקפיה וגסטרו כולל ביופסיה שלא נמצא צליאק
    הערך האחרון יצא לי

UREA-38
    תודה ואשמח לעצה טובה איך להוריד ערך זה שספיגת חלבון תיהיה טובה כמו שרשמת באתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יעל אבנון
    23/08/2016

כדי שתוכל לקבל המלצות לגבי טיפול בבעיה אתה צריך לפנות לנטורופת.
    אין באפשרותי לתת עצות טיפוליות במסגרת הפורום.
    אוריאה גבוהה יכולה להיות קשורה למספר גורמים וצריך לערוך תשאול בריאותי מקיף ולבחון בדיקות דם ושתן נוספות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו