מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש, סחרחורות חולשה ועודשני26/05/2008
שלום רב
שמי שני אני בת 26
סובלת לאחרונה מכאבי ראש במשך שבוע וחצי ללא הפסקה (באופן שגרתי סובלת ממגרנות מדי פעם בפעם) חזקים מאד שמתחזקים בשינה, ולא מרפים לרגע
לכאב ראש נלווה כאב בטן בצד אחד, כאב בלסת, סחרחורת, הפרעות בראיה, קושי להרדם, חולשה עצומה
עברתי בדיקה נוירולוגית פעמיים שהייתה תקינה. כשההתקף התחיל הייתי קרובה לעלפון ולא יכולתי לאכול ולשתות ולכן גם הגעתי למיון שם ניתנה לי אינפוזיה וזריקה לשיכוך הכאבים. נעשו לי בדיקות כגון אקג, אף אוזן גרון, שתן ודם היו תקינות. כיוון שכאב הראש נמשך ניתנו לי תרופות כמו אקרוקסיה שלקחתי פעם אחת ומאז מדי פעם לקחתי פוינט, כדור לכאב ראש סטנדרטי.
בבדיקת דם שעשיתי אתמול אחרי צום של 12 שעות (עם שתיית מים) כפי שנתבקשתי היו מספר דברים שרציתי לשאול
1. רמת האינסולים שלי היא מתחת ל-2, בעוד המינימון הוא 6. האם מדובר בטעות? יתכן כזה דבר?
(רצוי לציין שאני סובלת מנטייה להתעלפות -וזו וגל, והתעלפתי 25 פעמים בחיי...וכמו כן אם אינני אוכלת בערך כל 4 שעות אני מתחילה להרגיש לא טוב).
2. רמת הלימפוציטים 53.7% , רמת ה- neut הינה 36.1% רמת הסודיום 135.7 כל הערכים שציינתי חורגים מהנורמה. האם יש לך משמעות?
אודה לכם על התייחסותכם ועצתכם, שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזכרתי בעוד שאלה
שני26/05/2008מה פירוש HYPER - 1.2%
HYPO - 0.2% התחום בשניהם הוא 0.0-10.0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)