כאבי ראש, סחרחורות חולשה ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש, סחרחורות חולשה ועוד
    שני
    26/05/2008

שלום רב
    שמי שני אני בת 26
    סובלת לאחרונה מכאבי ראש במשך שבוע וחצי ללא הפסקה (באופן שגרתי סובלת ממגרנות מדי פעם בפעם) חזקים מאד שמתחזקים בשינה, ולא מרפים לרגע
    לכאב ראש נלווה כאב בטן בצד אחד, כאב בלסת, סחרחורת, הפרעות בראיה, קושי להרדם, חולשה עצומה

עברתי בדיקה נוירולוגית פעמיים שהייתה תקינה. כשההתקף התחיל הייתי קרובה לעלפון ולא יכולתי לאכול ולשתות ולכן גם הגעתי למיון שם ניתנה לי אינפוזיה וזריקה לשיכוך הכאבים. נעשו לי בדיקות כגון אקג, אף אוזן גרון, שתן ודם היו תקינות. כיוון שכאב הראש נמשך ניתנו לי תרופות כמו אקרוקסיה שלקחתי פעם אחת ומאז מדי פעם לקחתי פוינט, כדור לכאב ראש סטנדרטי.

בבדיקת דם שעשיתי אתמול אחרי צום של 12 שעות (עם שתיית מים) כפי שנתבקשתי היו מספר דברים שרציתי לשאול
    1. רמת האינסולים שלי היא מתחת ל-2, בעוד המינימון הוא 6. האם מדובר בטעות? יתכן כזה דבר?
    (רצוי לציין שאני סובלת מנטייה להתעלפות -וזו וגל, והתעלפתי 25 פעמים בחיי...וכמו כן אם אינני אוכלת בערך כל 4 שעות אני מתחילה להרגיש לא טוב).
    2. רמת הלימפוציטים 53.7% , רמת ה- neut הינה 36.1% רמת הסודיום 135.7 כל הערכים שציינתי חורגים מהנורמה. האם יש לך משמעות?
    אודה לכם על התייחסותכם ועצתכם, שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נזכרתי בעוד שאלה

שני
    26/05/2008

מה פירוש HYPER - 1.2%
    HYPO - 0.2% התחום בשניהם הוא 0.0-10.0

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו