הזעת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת לילה
    קרן
    30/05/2008

בני, בן 10. בשבועיים האחרונים סובל מהזעה מרובה בלילה. בבדיקות דם הכל תקין למעט
    EOS 11. הוא רזה מאד (ירידה במשקל לאחר טיפול בקונצרטה) אך אין בלוטות למפה מוגדלות בגוף. אני בחרדה נוראית. האם יש בדיקות נוספות אותן עליו לעבור? (תפקודי בלוטת תריס- תקינים).
    אשמח לתגובה מהירה, אני לא מצליחה לתפקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת לילה

הוספת תגובה

• הזעת לילה- שכחתי לציין

קרן
    30/05/2008

לפני כחודש בני חלה בדלקת ריאות שטופלה על- ידי אנטיביוטיקה והחלים. האם יש קשר להזעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

ד''ר אופיר אביזהר
    02/06/2008

שלום קרן,
    אני מבין את הדאגה שלך, אך אני לא יכול לאבחן או להרגיע דרך האינטרנט, ואיני רופא ילדים.
    ריבוי יחסי של אאוזינופילים יכול להצביע על מרכיב אלרגי.
    לגבי המשקל - חשוב לדעת אם הוא תמיד רזה או שיש ירידה חדה (שבירת אחוזונים) במשקל.
    אם יש ירידה חדה צריך לחפש סיבה. יש הרבה סיבות אפשריות, ורובן לא "סיבות קשות".
    את צריכה לפנות לרופא ילדים שאת סומכת עליו, להציג את כל הממצאים והתלונות, ושבירור יעשה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו