ספירת דם גבוהה של לויקוציטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספירת דם גבוהה של לויקוציטים
    דרורית
    16/06/2008

שלום,
    הנני בחודש השמיני להריוני, ובמשך שבעת החודשים האחרונים חלה עלייה מתמדת בערכי הWBC-Leucocytes שלי: מערך של 11.6 ועד 15.1 נכון להיום (ביח' של 10*3/micl כשהנורמה היא 4.5-11).
    במקביל, נצפתה עלייה ב- Neutrophils # מ-7.03 ועד 9.98 נכון להיום (הנורמה 1.8-7.7).
    בבדיקה האחרונה אף נצפתה חריגה ב-Monocytes # עם ערך של 1.16 (הנורמה 0-1.1).
    על מה יכולות להעיד תוצאות אלו? למיטב הבנתי אכן אפשרית עליית ערכים בהריון, אך בכל בדיקה שערכתי נשללה האפשרות של דלקת בדרכי השתן (ע"י לקיחת תרבית), מלבד ערכי ההמוגלובין שירדו מעט שאר התוצאות תקינות, אין לי חום ואני מרגישה מצוין...
    האם יכול להיות קשר כלשהו לכליות/ כיס המרה? כיוון שלעיתים תכופות למדי לאחרונה אני חשה כאב באיזור הגב, מימין לעמוד השדרה בקו החזייה לערך... ומלבד זה אין לי שום רעיון.
    המון תודה על התשובות ועל ההארות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדרורית

ד''ר אופיר אביזהר
    17/06/2008

את ניתחת את המצב כה יפה עד שאין לי הרבה להוסיף.
    כדאי שתשאלי את הגינקולוג אם רמת הכדוריות הלבנות סבירה ואופיינית להריון.
    עליה בכדוריות הלבנות הרבה פעמים אינה ספציפית, וגם במקרה שלך אין תאים זרים לכאורה, ובהעדר ממצאים מכוונים או תלונות מכוונות - קשה להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! :-)

דרורית
    17/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו