תוצאות מדאיגות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות מדאיגות?
    יעל
    30/06/2008

שלום, אני בחורה בת 18 עשו לי בדיקת דם בצבא ואני לא יודעת האם התוצאות נורמליות תוצאות בדיקת הדם שלי הן: תאי דם לבנים 15,600 טסיות 279,000 נויטרופילים 88% לימפוציטים 9% אני דואגת בעיקר בגלל הלימפוציטים כי הן ממש מתחת לגבול התחתון. תודה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מדאיגות?

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות דם

אלמונית
    30/06/2008

מה הפירוש לתוצאות בדיקות דם לגבר ב גיל 61 GOT AST 49 GPT ALT 48 PSA 3.040 תודה וערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית

ד''ר אופיר אביזהר
    01/07/2008

לא ניתן לפרש מלא ללא הכרות האדם ובדיקתו.
    ALT מעט גבוה - יכול להיות תרופתי (תרופות להורדת כולסטרול למשל - לא מחייב הפסקת טיפול), יכול להיות וירלי, יכול להיות על רקע השמנה או סוכרת - רופא המשפחה צריך לדעת.
    PSA תקין. יש לבדוק מידי שנה שכן גם עליה חדה תוך שנה מצריכה ברור, גם אם היא בתחום הנורמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

ד''ר אופיר אביזהר
    01/07/2008

הכדוריות הלבנות גבוהות עם "סטיה שמאלה" (ריבוי נויטרופילים על חשבון הלימפוציטים באחוזים).
    יכול להעיד על דלקת כל שהיא, ורופא צריך לבדוק.
    המשך מעקב אחר ספירת הדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו