EBV / TSH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• EBV / TSH
    שלי
    19/07/2008

שלום רב, בהמשל לכותרת שהחליקה ונשלחה בטעות ללא תוכן... אנא פענחו לי את התוצאות החריגות הבאות: TSH 22.91 מדובר בלוטת התריס? אני 7 חודשים לאחר לידה, האם זה קשור ואם יש סיכוי שיחזור לתפקוד רגיל? בשנת 2004היתה לי תוצאה חריגה של 7.75, לא טופלתי והתוצאות לאחר מיכן ועד ההריון היו תקינות. האם 22.91 כבר נחשב משמעותי יותר ומצריך טיפול? הם הטיפול הנו זמני או לכל החיים? האם יש קשר להשמנת יתר ועייפות מוגברת? ABV ab EBAN lgG-POS EBV-past infection אותה התוצאה בדיוק מתועדת גם כן מהבדיקות של 2004, מה זה? האם זה קשור למחלת הנשיקה? האם זה יכול להסביר מערכת חיסונית חלשה אצלי? ESINOPHILS-6.3 WHAT IS THE MEANING OF THAT? SORRY BUT MY COMPUTER IS SUCK ON THE CAPS LOCK SO I CANT CHANGE BACK TO HEBREW ILL APPROCOAIE OF YOULL EXPLAIN THE 3 ABOVE RESULTS IN HEBREW TKS IN ADVANCED NNN

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    EBV / TSH

הוספת תגובה

• ל-Nona

ד''ר אופיר אביזהר
    20/07/2008

הרבה שאלות.
    ה- TSH גבוה, וקרוב לודאי מדובר בתת פעילות בלוטת התריס. זו האבחנה השכיחה. כדאי לפנות לאנדוקרינולוג לבדיקה. ברמת TSH כזו מקובל לטפל. לרוב הטיפול הוא ארוך טווח (שם יפה יותר לכל החיים).
    האם זה הגורם להשמנה ועייפות. יתכן. אך אלה תלונות כל כל נפוצות, ולרוב אין תת פעילות של בלוטת התריס, כך שרק אם תטפלי והכל יעלם ניתן יהיה, אולי, להגיד שזו הסיבה.
    תת פעילות בלוטת התריס עלולה לגרום לעליית הכולסטרול. בדקי!
    מחלת הנשיקה הייתה בעבר. גם זה לגמרי לא נדיר. זו מחלה וירלית נפוצה. לאו דוקא קשורה לבעיה חיסונית. גם כאן הרבה מתלוננים אחרי המחלה על עייפות - CHRONIC FATIGUE SYNDROME.
    הסיבה השכיחה להשמנה זה עודף קלוריות נכנסות לעומת מוצאות....
    6.3% אאוזינופילים - עדיין בתחום הנורמה. האם יש נטיה לאלרגיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטיה לאלרגיות

שלי
    21/07/2008

לד"ר אביזהר, תודה על ההסברים, כרגע התמונה ברורה יותר. לגבי האלרגיות:אף פעם לא אובחנה אצלי אלרגיה. מאז ההריון הבחנתי כי דשא עושה לי פריחה מיידית ברגליים. האם עליי לפנות לרופא מסויים לבדיקה מקיפה יותר ? תודה חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-nona

ד''ר אופיר אביזהר
    21/07/2008

אם התופעה חוזרת ומציקה פני לאלרגולוג. יש אפשרויות איבחון וטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו