מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםמיכל21/07/2008
שלום, אני בת 23 מלאה אבל יחסית במשקל תקין , עברתי בדיקת דם , והבדיקות לדברי הרופאה תקינות , רציתי לשאול לגבי 2 חריגות שמופיעות לי בבדיקות ,אחד זה ה bilirubin-direct כאשר ערכו עומד על 0.24 והערכי הייחוס המצויינים 0.0- 0.2 ולמקרה שזה נחוץ הbilirubin-total הוא 1.1 כאשר ערכי הייחוס הם 0.3-1.2 ושנית הphosphorus הוא4.9 כאשר ערכי הייחוס הם 2.5 עד 4.5 . אני אשמח לדעת מה זה אומר? אגב אם אפשר יש לי עוד שאלה לאחרונה אני שמתי לשיעור יתר שניסיתי להתעלם ממנו אבל שוב הוא חזר להפריע לי באזור החזה והפנים אני אשמח אם תוכל לומר לי האם בבדיקות דם הכלליות שעשיתי יכול להופיע משהו שיצביע על הגורם לזה או שאני צריכה לעשות לזה בדיקות בנפרד? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אופיר אביזהר21/07/2008לגבי השיעור - כדאי לפנות לאנדוקרינולוג. יש בדיקות הורמונליות שכדאי לעשות.
הסטיות בבדיקות שציינת קלות, ובלי כלל הבדיקות - בדיקה גופנית וכלל בדיקות הדם קשה להגיד משהו אינטיליגנטי. אם הזרחן בדם מעט מוגבר כדאי לוודא שהסידן (קלציום) בדם תקין ושאינך לוקחת תרופה המכילה זרחן. אם הבילירובין הישיר מוגבר מעט יש לוודא שתפקודי הכבד תקינים. בהנחה שאכן כל השאר תקין, ואת בריאה ומרגישה טוב - הייתי מסתפק במעקב.
בכל מקרה - על הרופא/ה שמכיר/ה אותך לתת המלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיכל22/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)