מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת מעבדהMrs.H21/07/2008
בוקר טוב ושלום רב, רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע להפניה שקיבלתי לפני מספר ימים. הגעתי לרופאת המשפחה שלי כשהבחנתי שהתעוררתי עם שיעורה בעין, משנכנסתי אליהה היא קידמה אותי בשאלה "מה עם התיאבון שלך, את נראית חיוורת ויש לך שקיות מתחת לעיניים" ואמרה שהיא תיתן לי גם הפניה לבדיקת דם ושתן. ההבחנה הינה conjunctivitis uns, pallor, ויש הרבה סעיפים בביצוע הבדיקות. מה שמטריד אותי הוא שאחרי הסעיף המודפס האחרון : urine general-sus.UTI or follow up - 01000 הרופא הוסיפה לי בכתב יד מה שניראה(בערך, אתה יודע איך זה כתב של רופאים) כמו toxica in urine למה היא הוסיפה את זה בכתב יד? מה בעצם מחפשים ולשם מה מבצעים את הבדיקה? הרי toxic זה רעל, איזה מין רעלים יוכלו למצוא בשתן שלי ועל מה הוא עלול להועיד? בתודה מראש ובברכת יום טוב, Mrs.H
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגברת H
ד''ר אופיר אביזהר21/07/2008מבחינת הדרישה לבדיקות דם נוספות - אם הרופאה חושבת שאת חיוורת היא חייבת לבדוק זאת, ואני מניח שהיא בקשה ספירת דם. אם מזמן לא עשית בדיקות כלליות קרוב לודאי שהיא ניצלה זאת לבדיקות כלליות נוספות, אני מניח שזאת גם הסיבה לבדיקת השתן.
לגבי ה- toxica - אין לי מושג. ניתן לגלות בשתן חומרים שונים ומשונים. צריכה בדרך כלל להיות סיבה לכך. אני מציע שפשוט תשאלי אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)