בדיקת מעבדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מעבדה
    Mrs.H
    21/07/2008

בוקר טוב ושלום רב, רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע להפניה שקיבלתי לפני מספר ימים. הגעתי לרופאת המשפחה שלי כשהבחנתי שהתעוררתי עם שיעורה בעין, משנכנסתי אליהה היא קידמה אותי בשאלה "מה עם התיאבון שלך, את נראית חיוורת ויש לך שקיות מתחת לעיניים" ואמרה שהיא תיתן לי גם הפניה לבדיקת דם ושתן. ההבחנה הינה conjunctivitis uns, pallor, ויש הרבה סעיפים בביצוע הבדיקות. מה שמטריד אותי הוא שאחרי הסעיף המודפס האחרון : urine general-sus.UTI or follow up - 01000 הרופא הוסיפה לי בכתב יד מה שניראה(בערך, אתה יודע איך זה כתב של רופאים) כמו toxica in urine למה היא הוסיפה את זה בכתב יד? מה בעצם מחפשים ולשם מה מבצעים את הבדיקה? הרי toxic זה רעל, איזה מין רעלים יוכלו למצוא בשתן שלי ועל מה הוא עלול להועיד? בתודה מראש ובברכת יום טוב, Mrs.H

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מעבדה

הוספת תגובה

• לגברת H

ד''ר אופיר אביזהר
    21/07/2008

מבחינת הדרישה לבדיקות דם נוספות - אם הרופאה חושבת שאת חיוורת היא חייבת לבדוק זאת, ואני מניח שהיא בקשה ספירת דם. אם מזמן לא עשית בדיקות כלליות קרוב לודאי שהיא ניצלה זאת לבדיקות כלליות נוספות, אני מניח שזאת גם הסיבה לבדיקת השתן.
    לגבי ה- toxica - אין לי מושג. ניתן לגלות בשתן חומרים שונים ומשונים. צריכה בדרך כלל להיות סיבה לכך. אני מציע שפשוט תשאלי אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו