שאלה בהמשך לCOPPER

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בהמשך לCOPPER
    יערה
    02/08/2008

שלום אני מבינה שזהו פורום לבדיקות רפואיות אבל אל ידעתי היכן אני יכולה לקבל מענה לשאלה הבאה.. שיחקתי עם הכלב שלי וכשרציתי לבעוט בכדור שלו כדי שיתפוס אותו הוא ניסה לתפוס אותו מהר מדי והתנגשנו כך שקיבלתי ביס קטן.. ועכשיו אחרי 5 שעות בערך התנפחה לי בלוטת לימפה בקדמת האוזן..מאוד כואב לי כשאני מזיזה את הצוואר. האם המיקרים קשורים? האם עלי לעשות משהו? תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בהמשך לCOPPER

הוספת תגובה

• ליערה

ד''ר אופיר אביזהר
    03/08/2008

אני לא יודע איפה קיבלת את הביס. אם באזור הפנים והצואר הבלוטה יכולה להיות מזה.
    ומאידך - גם דלקת גרון, דלקת בשיניים/חניכיים או בבלוטות הרוק או סינוסיטיס וכו יכולים לגרום להגדלה בבלוטת לימפה.
    הדבר הנכון - בדיקת רופא המשפחה.
    אני מקוה שהכלב מחוסן!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יערה
    03/08/2008

כן הכלב מחוסן :) הייתי כבר במוקד ואמרו שזה זיהום וקיבלתי אנטיביוטיקה תודה. יש לי COPPER גבוה כבר הרבה מאוד זמן.אף אחד לא יודע למה ולא שלחו אותי לבדיקות אחרות מלמד המעקב בבדיקות דם כל כמה חודשים.הרופא לא ידע לומר לי ממה זה נובע ואני סקרנית לכן שאלתי אותך..בכל אופן תודה ויום טוב יערה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו