בדיקות וירולוגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות וירולוגיה
    ליאת
    03/08/2008

שלום לך..אשמח לקבל את עזרתך בנושא הנ"ל: עשיתי בדיקות דם שגרתיות ובבדיקה ALT- היתה גבוה מהנורמה. הרופא נתן לי לעשות בדיקות חוזרות ועוד כמה נוספות לבדוק את תפקודי כבד ווירולוגיה. בבדיקות אלו אמר לי הרופא כי הוא רוצה לבדוק את מצב החיסונים שלי. להלן התוצאות: - חיובי -jhuchHepatitis A - IgG Hepatitis B Surface Ag - שלילי Hepatitis B Surface Ab - *65 Hepatitis C Ab(EIA) - שלילי האם יש לי צהבת כלשהי?? או שזה אכן תוצאות לרמות החיסון שיש לי בדם? אני מאוד לחוצה מהתוצאות אשמח לקבל את תגובתך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות וירולוגיה

הוספת תגובה

• הוספת להודעה הקודמת

ליאת
    03/08/2008

חשוב לציין כי לאחר שהבדיקה ALT היתה גבוה עשיתי בדיקה חוזרת והתוצאה היתה -18, לפי מה שרשום, לפי הנורמה. הוירולוגיה היא המלחיצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת

ד''ר אופיר אביזהר
    04/08/2008

אין לך כעת דלקת כבד.
    כנראה חלית בעבר בדלקת וירלית מסוג A. מחלה לא נדירה ובדרך כלל לא בעייתית.
    יש קצת נוגדנים גם ל-B. יתכן שחוסנת בעבר כנגד צהבת נגיפית מסוג B.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו