WBC גבוה בזמן נטילת רואקוטן !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• WBC גבוה בזמן נטילת רואקוטן !
    זיו
    14/08/2008

יצא לי תוצאות חריגות בWBC שערכי הנורמה המקסימליים שלו הם 10.2, קיבלתי 12.1 נוסף על כך RDW שערכו המינימלי הוא 11.5, קיבלתי בו נמוך מהנורמה 11.2 NEU בעל ערך מקסימלי של 6.9, קיבלתי 8.25 ואף MONO שערכו המקסימלי אמור להיות 0.9, קיבלתי 1.06 האם זה מסוכן ? הבנתי שWBC גבוה זה קצת לא שגרתי, האם להפסיק את הטיפול ? מה עליי להבין מתוצאות הבדיקה? אי מבקש עזרה כי אני די לחוץ ולא ממש יודע מה לעשות עם המצב. המון המון תודה ד"ר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לזיו

ד''ר אופיר אביזהר
    14/08/2008

לא ידוע לי שהתרופה משפיעה על הכדוריות הלבנות.
    הסטיה קטנה, ומשמעותה לא ברורה.
    שים לב שתפקודי הכבד תקינים.
    בכל מקרה - הרופא המטפל וזה שרשם את הבדיקות הוא שצריך להחליט על המשך טיפול או הפסקתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר, שאלה נוספת

זיו
    14/08/2008

כמובן שבדקתי את תפקודי הכבד, ביליברובין תקין, AST ו- ALT תקינים גם כן, כולסטרול נמוך. אני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה ? והאם רופא העור שלי הוא הכתובת לאבחן את הבעיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזיו

ד''ר אופיר אביזהר
    14/08/2008

אני לא בטוח שיש בעיה.
    הייתי מחכה שבועיים שלושה וחוזר על הבדיקה ומתייעץ גם ברופא/ת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו