מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- WBC גבוה בזמן נטילת רואקוטן !זיו14/08/2008
יצא לי תוצאות חריגות בWBC שערכי הנורמה המקסימליים שלו הם 10.2, קיבלתי 12.1 נוסף על כך RDW שערכו המינימלי הוא 11.5, קיבלתי בו נמוך מהנורמה 11.2 NEU בעל ערך מקסימלי של 6.9, קיבלתי 8.25 ואף MONO שערכו המקסימלי אמור להיות 0.9, קיבלתי 1.06 האם זה מסוכן ? הבנתי שWBC גבוה זה קצת לא שגרתי, האם להפסיק את הטיפול ? מה עליי להבין מתוצאות הבדיקה? אי מבקש עזרה כי אני די לחוץ ולא ממש יודע מה לעשות עם המצב. המון המון תודה ד"ר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזיו
ד''ר אופיר אביזהר14/08/2008לא ידוע לי שהתרופה משפיעה על הכדוריות הלבנות.
הסטיה קטנה, ומשמעותה לא ברורה.
שים לב שתפקודי הכבד תקינים.
בכל מקרה - הרופא המטפל וזה שרשם את הבדיקות הוא שצריך להחליט על המשך טיפול או הפסקתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, שאלה נוספת
זיו14/08/2008כמובן שבדקתי את תפקודי הכבד, ביליברובין תקין, AST ו- ALT תקינים גם כן, כולסטרול נמוך. אני לא מצליח להבין מאיפה נובעת הבעיה ? והאם רופא העור שלי הוא הכתובת לאבחן את הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזיו
ד''ר אופיר אביזהר14/08/2008אני לא בטוח שיש בעיה.
הייתי מחכה שבועיים שלושה וחוזר על הבדיקה ומתייעץ גם ברופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)