הלימפוציטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלימפוציטים
    י.
    24/08/2008

שלום רב לאחרונה ערכתי בדיקות דם אני נמצא בתקופת לחץ עם המון התמודדיות והרבה עבודה הכוללת טיסות רבות לאחרונה גם התחלתי לעשן לאחר כשנתיים שלא עשנתי ובנוסף אני מטופל בקדקס מלפני שלושה חודשיםבגלל בעיית פרוסטטטיס , ואחרי הפסקת הזרקת טסטוסטרון בגלל שינוי בספירת הדם (שהתחלתי לפני כ 4 שנים) קראתי שקדקס משפיע על ערכי ספירת הדם גם כל בדיקות בעבר ולפני טיפול בקדקס היו ללא חריגה ב % הלימפוציטים ובערכם הכולל בבדיקה האחרונה יש לי עליה %בניאוטרופלים וירידה בילמפוציטים (כולל ירידה בערת הכולל שלהם מ 2.78 ל 2.24) האם הלחץ הזה, והטיסות התכופות בהן אני מצטנן לעיתים יכולות להשפיע על רמת הלימפוציטים? האם יש חשד למחלה סמויה? אשמח לקבל את דעתך להל"ן התוצאות:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלימפוציטים

הוספת תגובה

• ל-י.

ד''ר אופיר אביזהר
    26/08/2008

הערכים בתחום הנורמה או סמוכים לה. אם אתה חש בטוב אני לא סבור שיש מקום לבירור נוסף, אולי מלבד מעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו