אשמח מאוד לעזרתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח מאוד לעזרתך
    גל
    25/08/2008

EBV VCA igM <10 Negative EBV VCA_IgG Positive 670 CMV IgG 11.30 positive CMV IgM negative יש לי חום נמוך כחודש וחצי וקצת גירודים באזור החזה שלפעמים נרגעים ושוב חוזרים.לפעמים יש לי כאבי ראש לא נעימים שמשביתים אותי. חוץ מזה - שקיעת דם וספירת דם התוצאות בנורמה, בבדיקת כבד הברזל גבוה 153 ואני לא לוקחת ויטמינים וברזל.בנוסף אני לוקחת הורמונים וכדורים לכולסטרול כשנה וחצי. האם אני בדיוק מבריאה ממחלת הנשיקה? מה פירוש הגירודים וכאבי הראש? האם רמת הברזל מדאיגה? מה המלצתך? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח מאוד לעזרתך

הוספת תגובה

• לגל

ד''ר אופיר אביזהר
    26/08/2008

בדיקות הדם שציינת מראות שהגוף נתקל בעבר בוירוסים EBV ו-CMV. אלה וירוסים שכיחים מאוד ורובנו נתקלנו בהם. IgM שלילי לשני הוירוסים כך שאם את חולה כעת ויש עדיין חום יתכן שלא זה הגורם.
    אני מקוה שאת מבינה שלא ניתן לעשות אבחנה דרך האינטרנט , אך חום ממושך, מעל שלושה שבועות, מחייב ברור מקיף. אל תזניחי!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו