מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי פציעה שטחית ושפשופים .טום31/08/2008
שלום קוראים לי טום ואני בן 13 , לפני כמה ימים חזרתי מהטיול בר מצווה שההורים שלי ארגנו לי ברצות הברית . לקראת סוף הטיול אני משפחתי הלכנו לישון אצל חבר שלנו שגר בניו ג'רסי ויש לו שם מין טרטורונים אמיתיים על דלק [אבל לא בגודל של טרטורון אמיתי , הרבה יותר קטנים] שאני נסעתי בטרקטורון אני התהפחתי בכביש ולמזלי יצאתי רק עם שפשופים וקצת חתכים . מיד איך שזה קרה שטפנו את זה ושמנו קצת גזיות ויום למחרת הורדנו את הגזיות . היום כבר כל הפצעים שלי יבשים הם אדומים וקשים וקצת סדוקים , זה כבר שבוע ככה , ברצוני לדעת שני דברים : 1. כמה זמן יקח לפציעות האלה לעבור ולהתקלף? 2. האם הפציעות האלה ישאירו לי צלקות ? תודה מראש , טום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטום
ד''ר אופיר אביזהר31/08/2008שלום טום,
זה לא כל כך בתחום הפורום, אך אנסה לענות לך כמיטב יכולתי.
כפי שמתואר על ידך נראה שאכן מדובר בשפשופים שטחיים בשלבי ריפוי, זה עלול עוד לקחת זמן. לאט לאט הגלד יתקלף. סביר להניח שלא יהיו צלקות או משהו מינימלי בלבד.
אך יש שני נושאים שעליך לשים לב להם.
1. בדוק עם הוריך ורופא/ת המשפחה שאתה מכוסה מבחינת חיסון כנגד טטנוס.
2. אני לא יודע לגבי המצב החוקי בנהיגה בטרקטורונים בגיל 13- אך זה דבר מסוכן, וודאי שאין לנסוע ללא הגנה על הראש מרפקים וברכיים. יצאת בנס, אך אסור לסמוך על ניסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)