מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה קטנה בבידקת דםרחלי08/09/2008
שלום , אני בת 27 ועשיתי בדיקת דם לאחרונה , רציתי לוודא מספר דברים מה זה WBC שיצא 17.1 ומה זה MACRO% ו MICRO% והיפר והיפו שיצאו כולם ותמיד יוצאים לי נמוכים 0.2 , 0.6 מה זה NEUTROPHILS%DIF שיצא גבוה 80.5 וLYMPHOCYTES%DIF שיצא 13 והאם המוגלובין 12.9 הוא בסדר? והאם עדיין יש לי בעיה בבלוטה שלפני שנה הTSH היה בין 6.5-8.9 והיום הוא תקין לחלוטין 2.65? האם אני צריכה להיות במעקב הוא שהיא פשוט הסתדרה מעצמה? סליחה על החוצפה והחפירה אבל אודה מאוד למי שיענה לי .... המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחלי
ד''ר אופיר אביזהר09/09/2008WBC הן הכדוריות הלבנות בדם. 17000 זה רמה גבוהה מהנורמה.
יש סוגים שונים של כדוריות לבנות - נאוטרופילים, לימפוציטים, מונוציטים אאוזינופילים הם העקריים, ובבדיקת דיפרנציאל בודקים את האחוז של כל חלק מכלל הכדוריות הלבנות.
עם ספירת דם כזו ראוי שתבדקי אצל רופא המשפחה. זה בדרך כלל אופייני לזיהום כל שהוא, לעיתים אף חולף מעצמו. המוגלובין 12.9 גרם% הוא המוגלובין יפה וטוב.
אני שמח ש-TSH תקין כעת. הייתי ממשיך לעקוב פעם בשנה גם אם את חשה מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)