עלייה ברמת קלציום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה ברמת קלציום
    ע.ל
    09/09/2008

שלום רב.אני בת 42 נ+4 .בריאה .האתמול בצעתי ב.דם ולהלן התוצאות הלא תקינות: 145- 135 mEq/L 142 SODIUM 5.1- 3.5 mEq/L 4.3 POTASSIUM 10.2- 8.6 mg/dL 10.3 CALCIUM 4.5- 2.7 mg/dL 3.2 PHOSPHORUS 104- 35 U/L 50 ALK. PHOSPHATASE 31- 0 U/L 19 GOT (AST) 31- 0 U/L 12 GPT (ALT) 145- 37 ug/dL 132 IRON 1 400- 200 mg/dL 279 TRANSFERRIN 8.7- 6.6 g/dl 7.6 PROTEIN-TOTAL ישנה עלייה בקלציום ובאלבומין.בכל הבדיקות הקודמות היה תקין.כיוון שקראתי מה אומרת עלייה בקלציום-שיכול להעיד על מחלת סרטן ,אני בלחץ.לפני חודש בצעתי ממוגרפיה שהייתה תקינה.וברצוני לציין שכבר במשך 10 ימים יש לי מחזור שאינו נגמר.האם זה יכול להשפיע?אגב ספירת הדם ו TSH תקינות.תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה ברמת קלציום

הוספת תגובה

• ל-ע.ל.

ד''ר אופיר אביזהר
    10/09/2008

ראשית - רמת סידן 10.3 היא ממש גבולית ולא מאוד גבוהה.
    שנית - סרטן היא לא סיבה נפוצה לעלייה בסידן. רוב עליות הסידן לא נובעות מסרטן.
    שלישית - רמת הסידן "צמודה" לרמת האלבומין, כך שאם רמת האלבומין יותר גבוהה נורמלי שגם הסידן יעלה והבעיה בדרך כלל לא בסידן.
    לא רשמת את רמת האלבומין, אך אם היא מאוד גבוהה - זה מה שמצריך בירור.
    אני מציע שתהיי בקשר עם הרופא המטפל - ובקשר למחזור יש להתייעץ בגינקולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו