פינוח בדיקות רפואיות, השפעת תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פינוח בדיקות רפואיות, השפעת תרופות
    ברזיו רחל
    21/09/2008

שלום אני נוטלת תרופות ומנסה לשמור על תזונה נכונה הסוכר לא מאוזן -hemoglobin 7.5 קולסטרול 200 טרגלריציטים 237 ברזל56 ,אני מאמינה ברפואה אלטרנטיבית ואומופטית , לאחרונה אני לוקחת תוספים וגם תרופות קונבציונלים אני לא יודעת בדיוק מה ההתנגשות או חוסר ההתאמה בניהםץ אני לוקחת גלקומין 3 ביום רוסני -1 ביום ,נוברנום 2- ביום, אוקסר -1 ביום amlo -1 ביום,אספרין 1 ביום כמו כן אני לוקחת אומגה 3 3 ביום - אני יודעת שזה מתנג עם אספרין מה עדיף? אני לוקחת b -12, אלפה ליפואית וברזל.אני לוקחת ג"ינקו 2 ביום, אשמח לקבל יעוץ או המלצה לרופאים קונבציונלים ושעוסקים ברפואה אלטרנטיבית או לפחות משלבים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרחל

ד''ר אופיר אביזהר
    22/09/2008

הנושא מורכב מכדי שניתן יהיה לפתור אותו מרחוק, ואני בודאי לא אתן לך ייעוץ תרופתי ללא הכרות אתך.
    אני חושב שאת זקוקה למרפאת סוכרת שתתיחס למכלול הבעיות. איזון הסוכרת לוקח זמן והתעקשות. על פנין נראה שאת מטופלת באופן סביר, ויתכן שניתן להוסיף מעט פה ושם.
    אספירין בסוכרתיים חשוב ביותר למניעת התקפי לב, ואם אין כיב בדרכי העיכול ואם אין דימום הייתי מקפיד עליו. אומגה 3 במינון גבוה מוריד טריגליצרידים, אך אספירין מוריד תמותה בבעלי סיכון גבוה.\
    הנושא התזונתי ומשקל הגוף הוא קריטי, וחשוב להקפיד עליו מבחינת האיזון של הסוכרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו