מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםshansuni28/09/2008
ברצוני לשאול לגביי בדיקת דם של אדייס תוך כמה זמן אפשר לקבל תשובה מזמן ביצוע הבדיקה ואם חלילה יש משהו האם מודעים באותו היום.......? ותך כמה זמן מחשש הדבקה אפשר לגלות דרך הבדיקה אשמח עם תעזורי לי בתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואל/ת
ד''ר אופיר אביזהר28/09/2008הבדיקה הראשונית היא בדיקת נוגדנים. לוקח מספר ימים בדרך כלל. מתאר מצב לפני שלושה חודשים. אם יש חשש לגבי ארוע מסוים יש לחזור על הבדיקה לאחר שלושה חודשים. אם בדיקת הנוגדנים חיובית או לא חד משמעית נעשית בדיקה ספציפית של הוירוס. גם בדיקה זו יכולה לקחת מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אדייס
shansuni03/10/2008שלום רציתי לשאול שאלה ..? היה לי ספקות לגביי קיום יחסי מין לא בטוחים עם אישה האקט התקיים לפני חודשיים. התחלתי לחשוש אולי האישה יש לה משהו כי היא עושה יחסי מין לא מוגנים. ושמעתי את זה מכמה אנשים. אני נבדק ללא קשר כול חצי שנה אז הלכתי עשית בדיקה בקופת חולים אבל מכיון שזמן החזרת התשובה לוקח זמן עשיתי בדיקה גם אצל רופא פרטי עם תשובה במקום תוך 15 דקות התשובה היתה שלילית.עכשיו עבר חודשיים מאז הקיום יחסים האם אפשר להיות רגוע אחרי זמן כזה ....?והאם הבדיקות המהירות שנמצאות אצל הרופאים הפרטיים הם אכן אמינות.....? אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל
ד''ר אופיר אביזהר06/10/2008לכל בדיקה יש רמת דיוק שהיא לא תמיד 100%. לגבי התשובות המיידיות - אין לי תשובה.
חזור על הבדיקה לאחר 3 חודשים מהארוע. ואם אתה רוצה לחסוך ממך חרדות - רק מין בטוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)