בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    shansuni
    28/09/2008

ברצוני לשאול לגביי בדיקת דם של אדייס תוך כמה זמן אפשר לקבל תשובה מזמן ביצוע הבדיקה ואם חלילה יש משהו האם מודעים באותו היום.......? ותך כמה זמן מחשש הדבקה אפשר לגלות דרך הבדיקה אשמח עם תעזורי לי בתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• לשואל/ת

ד''ר אופיר אביזהר
    28/09/2008

הבדיקה הראשונית היא בדיקת נוגדנים. לוקח מספר ימים בדרך כלל. מתאר מצב לפני שלושה חודשים. אם יש חשש לגבי ארוע מסוים יש לחזור על הבדיקה לאחר שלושה חודשים. אם בדיקת הנוגדנים חיובית או לא חד משמעית נעשית בדיקה ספציפית של הוירוס. גם בדיקה זו יכולה לקחת מספר ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אדייס

shansuni
    03/10/2008

שלום רציתי לשאול שאלה ..? היה לי ספקות לגביי קיום יחסי מין לא בטוחים עם אישה האקט התקיים לפני חודשיים. התחלתי לחשוש אולי האישה יש לה משהו כי היא עושה יחסי מין לא מוגנים. ושמעתי את זה מכמה אנשים. אני נבדק ללא קשר כול חצי שנה אז הלכתי עשית בדיקה בקופת חולים אבל מכיון שזמן החזרת התשובה לוקח זמן עשיתי בדיקה גם אצל רופא פרטי עם תשובה במקום תוך 15 דקות התשובה היתה שלילית.עכשיו עבר חודשיים מאז הקיום יחסים האם אפשר להיות רגוע אחרי זמן כזה ....?והאם הבדיקות המהירות שנמצאות אצל הרופאים הפרטיים הם אכן אמינות.....? אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשואל

ד''ר אופיר אביזהר
    06/10/2008

לכל בדיקה יש רמת דיוק שהיא לא תמיד 100%. לגבי התשובות המיידיות - אין לי תשובה.
    חזור על הבדיקה לאחר 3 חודשים מהארוע. ואם אתה רוצה לחסוך ממך חרדות - רק מין בטוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו