תוצאות בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה
    02/10/2008

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני בת 30 וערכתי בדיקות שתן. הבדיקות יצאו תקינות למעט Erythrocytes (U) שהתוצאה היא - 25, כאשר אני מבינה ש-10 הוא הערך העליון. אני לא יודעת אם הערכים הבאים רלוונטים, אבל לכל מקרה: Leucocytes (U)/Field - 3 Leuco/F Erythrocytes (U)/Field - 15 Ery/F Squamous Epithelial Cell - + אני יודעת שזה קשור להימצאות כדוריות דם בשתן. חשוב גם לציין שהווסת שלי הסתיימה לפני יום-יומיים. ודבר נוסף שאינני יודעת אם הוא קשור, אך ראיתי במבחנה לאחר מתן השתן מעין משקע לבן, כמו עפר, שנעלם אחר כך. האם התוצאה מעידה על בעיה כלשהי? האם המשקע האמור והתוצאה יכולים להעיד על אבנים בכליות? (אין לי כאבים כלשהם) תודה מראש ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקה

הוספת תגובה

• לשואלת

ד''ר אופיר אביזהר
    06/10/2008

בדיקת שתן שאינה דחופה מומלץ לעשות לא סביב המחזור.
    בכל מקרה כדאי לתת דגימה מאמצע זרם, כלומר - את תחילת השתן לאסלה, ודגימה רק מההמשך.
    הבדיקה שלך, אם אין תלונה מיוחדת כמו חום, צריבה, כאב וכדומה, קרוב לודאי תקינה. בדיקת השגרה הבאה כדאי לעשות בתנאים שתארתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו