מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח בדיקות מעבדהחפי23/10/2008
ד"ר שלום עשיתי בדיקות דם כלליות ויצא לי ערך got גבוה מהנורמה -40 בבדיקה קודמת הייתי בערך 35 , האם דבר זה מרמז על איזושהיא מחלת כבד? היפטיטיס a או b? חשוב לציין שלאחרונה הייתי בלא מעט שמחות וקצת הפרזתי בשתייה, בעיקר יין אדום ובנוסף הייתי מצונן יומיים לפני כשבוע בנוסף יצאו לי ערכים נמוכים מהנורמה בסעיפים אחרים hb- 13.6 hct- 40.7 rbs- 4.69 האם ערכים נמוכים מצביעים על איזשהוא חולי? האם קיים קשר בין כל הערכים שסטו מהנורמה? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ולהוסיף...
חפי23/10/2008בהמשך לשאלתי שכחתי לציין שאני בחור בן 26 עם אלרגיה לאבק לא קלה (משתמש בונטולין פעם בחודש -חצי חודש בממוצע) וברונכיטיס כרונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחפי
ד''ר אופיר אביזהר26/10/2008הסיבות העקריות לעליה באנזימי הכבד הן תרופות מסוימות (כולל התרופות להורדת כולסטרול ממשפחת הסטטינים), מחלות וירליות (כולל הפטיטיס למינהו, אך לרוב וירוסים נפוצים ופשוטים יותר), השמנה, סוכרת ויתר טריגליצרידים ושתיית אלכוהול.
לרוב העלייה מינימלית, ו/או זמנית.
עקבי אחר הרמה, ואם יש עליה חדה או מתמשכת יש להמשיך לבדוק - US בטן עליונה וסרולוגיה לנגיפי כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מרמז על אחד מההפטיטיס?
חפי26/10/2008או על איזשהוא חולי אחר? בנוסף נאמר לי ש40 זה עדיין ערך תקין אך כבר גבוה, האם זה נכון? ומה עם הערכים האחרים הם תקינים? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחפי
ד''ר אופיר אביזהר26/10/2008כפי שכתבתי - הסיבות האפשריות רבות. אינני יכול לשלול קטגורית מרחוק הפטיטיס אך קל לעשות זאת - בדיקת דם לסרולוגיה לנגיפי כבד.
הסיכוי שמדובר בדלקת כבד נגיפית אינו גבוה אם הסטיה מינימלית ואינך בסיכון מוגבר למחלה.
אם יש לך חשש ספציפי מדלקת כבד נגיפית ניתן לבדוק כאמור דרך רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)