ברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל
    לילך ברהום
    27/10/2008

שלום , בעלי בן 26 ובדיקות האחרונות שהוא עשה הברזל היה נמוך, אתמול הוא עשה בדיקת דם שוב ולא הופיעה רובריקה על ברזל אבל יש עוד Hct,mcv,baso%, basoabc, macro%, micro%, hyper%, hypo%. כל הבדיקות האלה יצאו נמוכות. חשוב לציין שיש לו אלרגיה בעיניים השאלה אם זה קשור למשהו ןאם צריך לדאוג? כי זה מראה על אנמיה וזה קצת מוזר. אשמח לתגובה לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל

הוספת תגובה

• ללילך

ד''ר אופיר אביזהר
    27/10/2008

באופן כללי- חוסר ברזל בגברים מחייב בדרך כלל התיחסות ובירור, בעיקר בכוון דרכי העיכול - בהנחה שהתזונה מגוונת.
    קשה לי לראות קשר בין אלרגיה בעיניים לחוסר ברזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה לבעלי היתה היסטוריה

לילך ברהום
    27/10/2008

עם מערכת העיכול הוא לקח תרופה בגיל מאד צעיר שעשתה לו בעיה שלא משפיעה עליו בכלל. יכול להיות שה חוזר? יש לי שאלה נוספת הרופאה היתה צריכה לרשום גם לעשות בדיקת ברזל כי ויטמין 12 זה לא ברזל? או שאני טועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך

ד''ר אופיר אביזהר
    29/10/2008

מכיון שאיני יודע איזו בעיה הייתה איני יכול לדעת אם היא חוזרת.
    B12 ודאי שאינו ברזל, ואם מדדים כמו המוגלובין או MCV נמוכים כדאי לבדוק רמת ברזל בדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו