מרפאה תעסוקתית לפני קבלה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפאה תעסוקתית לפני קבלה לעבודה
    לירון
    30/10/2008

שלום, במסגרת שלב קבלה לעבודה נתבקשתי לעשות בדיקות במרפאה תעסוקתית. במקרה גיליתי כי אנ י צריכה גם לבצע בדיקות דם. נאמר לי שהסיבה לכך היא בשביל לבדוק האם אני יכולה להחשף לחומרים הכימים המצאים בסביבת העבודה (אני אמורה לעבוד במעבדה). שאלתי היא מה הסיבות לבדיקת דם מטעם מקום עבודה, מה נבדק? האם התשובה שנתנו לי נכונה? (זה נשמע מופרך). מה מותר להם לבדוק? האם הם אמורים לקבל הסכמתי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללירון

ד''ר אופיר אביזהר
    30/10/2008

אני לא בטוח שאני הכתובת הנכונה לשאלה. בודאי שאיני משפטן.
    יש מקומות עבודה, כולל מדינת ישראל למשל, שדורשים בדיקה רפואית לפני קבלה לעבודה.
    יתכן שמה שאמרו נכון. יתכן שהם רוצים לדעת מצב בראשיתי למנוע תביעות עתידיות על שינוי במצב הבריאות עקב העבודה.
    את תמיד רשאית לסרב לבדיקה רפואית, והם רשאים לא לקבל אותך לעבודה מן הסתם.
    אולי רופא תעסוקתי יכול לתת לך תשובה מלאה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    30/10/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=258 id=link]מחלות מקצוע-רפואה תעסוקתית[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו