RHEUMATOID FACTOR +CRP+ALBUMIN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• RHEUMATOID FACTOR +CRP+ALBUMIN
    תמי
    11/11/2008

לאחרונה התקבלו אצלי מספר תוצאות של בדיקות מעבדה המעידות על 00.RHEUMATOID FACTOR =87 C-REACTIVE PROTEIN =0.87 והפרשה קלה של אלבומין בשתן אני מודעת לעובדה של RF קשור לדלקת פרקים שגרונית אלא שאין לי כל תסמינים הקשורים למחלה זו. מה יכולה להיות הסיבה האפשרית לערכים אלו אם איננה דלקת פרקים? כל שאר הבדיקות תקינות ועוד אציין כי אני סובלת לאחרונה מתופעות הקשורות במעיים- שינויי יציאות, גזים וכו' ונפיחות תחת העיניים (רופא עיניים לא מצא כל דלקת) תודה על התייחסותך תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    RHEUMATOID FACTOR +CRP+ALBUMIN

הוספת תגובה

• לתמי

ד''ר אופיר אביזהר
    11/11/2008

קשה לי להגיב מהעדר מספיק נתונים, וגם כי זה לא תחום עיסוקי העיקרי. ראוי שתקבלי תשובה מהרופא/ה שביקש את הבדיקות, אולי מראומטולוג.
    לא די ב-RF לעשות אבחנה, ויש גם אבחנה מבדלת.
    מה שמפריע לי בעיקר בבדיקות ששלחת הוא נושא האלבומין בשתן. אולי כדאי לעשות, אם טרם עשית, איסוף שתן 24 שעות לאות כמות המיקרואלבומין. עלולה להיות לכך משמעות, וכדאי שרופא/ה מומחה ראומטולוג יבדוק אותך ויראה את התמונה כולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו