מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למפוציטים נמוכים ניטרופילים גבוהיםרותי26/11/2008
אני כבר חודש ימים עם כאבי גרון ומטופלת ב- 3 סוגי טנטיביוטיקה אחת שהרופא המטפל נתן ושתיים רופא אף אוזן וגרון ביום החרון של האנטיביוטיקה עלה לי חום גבוה 39.5 הופנתי למיון ושם בבדיקות ספירת דם נמצא לימפוציטים נמוכים ונויטרופילים גבוהים בדק אותי רופא אף אוזן וגרון- מצא 2 אפטות קטנות על הגרון ואמר שאין קשר לטיפולו בעניין אני מאוד מודאגת מהבדיקות עדיין כואב לי הגרון, החום ירד ל- 37.8 אבל עדיין לא מרגישה בריאה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותי
ד''ר אופיר אביזהר27/11/2008לא רשמת מספרים.
באופן כללי עליה בסך הכדוריות הלבנות עם עליה יחסית בנויטרופילים וירידה יחסית בלימפוציטים אופיינית לזיהום חיידקי. בדרך כלל רצוי לקחת תרבית מהגרון לפני התחלת אנטיביוטיקה, להתחיל אנטיביוטיקה לפי הגורם השכיח והמסוכן ולפי הצורך לשנות את האנטיביוטיקה.
טיפול בשלוש אנטיביוטיקות נראה לי יוצא דופן למדי.
חשוב שתהיי במעקב. יש לשלול מצד אחד אבצס שיכול להיות שהטיפול לא עוזר, או מצד שני יתכן שהכל וירלי - כדאי למשל לודאי שאין מחלת הנשיקה (EBV).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)