מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם מה פירושןענת30/11/2008
שלום לך בבדיקות דם שלי היו כמה תוצאות מעל הנורמה: GOT = 39 GPT = 48 אלו הן בדיקות של תפקודי כבד. השאלה היא האם התוצאות מחיבות בדיקות נוספות? כמו כן הקלציום היה 10.97 קצת מעל הנורמה. אני לוקחת כדורי סידן. האם אתה מייעץ להפסיק לקחת אותם לתקופת מה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכרמלה
ד''ר אופיר אביזהר01/12/2008לגבי בדיקות אנזימי הכבד - זה בגבול העליון של הנורמה, אולי מעט למעלה, ובדרך כלל בשלב הראשון, אם אין תלונות או ממצאים נוספים מסתפקים במעקב שכן כל מחלה וירלית חולפת עלולה לגרום לכך. יש לשים לב שגם תרופות נפוצות כמו התרופות להורדת כולסטרול עשויות לעשות זאת, ובדרך כלל אין לכך משמעות רבה. אם בבדיקות חוזרות הערכים ממשיכים לעלות יש צורך בברור נוסף.
לגבי הסידן - גם כאן הייתי חוזר על הבדיקה לאשר אותה, ואם אכן גבוה יש לברר. בדרך כלל בודקים קודם PTH לבדיקת בלוטת הפאראתירואיד, שהיא הסיבה השכיחה. במצבים של PTH גבוה מומלץ בדרך כלל להגביל צריכת סידן עד פתרון הבעיה - אך כאן עלייך להתייעץ ברופא/ה שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ענת01/12/2008תודה על התשובה המהירה. שאלה נוספת, לא ציינתי שאני בת 65 ברקע CLL ללא טיפול. רציתי לשאול האם יש איזה שהוא קשר בין סידן בדם ובין תפקודי כבד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרמלה
ד''ר אופיר אביזהר01/12/2008באופן עקרוני אולי כן. קשה לי להאמין , בהנחה שחלבוני הדם (סך החלבון ואלבומין) תקינים.
נשאלת השאלה אם יש קשר בין ההפרעות הללו ל-CLL, וכאן כדאי לשאול את ההמטולוג העוקב אחרייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ענת01/12/2008הרופא ההמטלוג ראה ולא התייחס לכך אולי בגלל הערכים הלא גבוהים פניתי אליך כי לא הייתי שקטה. בכל אופן תודה על ההתייחסות המהירה והמבהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרמלה
ד''ר אופיר אביזהר01/12/2008שאלי שוב, בנימוס כמובן.
בכל מקרה - המשיכי לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)