בבקשה תענו לי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי....
    שיר
    07/12/2008

שלום אני בת 13 ויש לי שאלה.... יש לי סחרחורות וכאבי ראש.... לפעמים אני מרגישה לא יציבה וכשאני פותחת עינים בבוקר אני רואה דברים קצת זזים לצדדים, ואחרי שאני ממש מתעוררת וקמה, זה נרגע... לפעמים יש לי מלחץ (אני חושבת ) גם קצת חוסר תחושה בכף היד.. כשאני בלחץ! גם כשאני עוצמת עיינים לפני שאני הולכת לישון ורואה מסך שור.. לפעמים אני מרגישה כאילו אני זזה והמסך השחור זז (זה קורה לי בעיקר כשאני חושבת על זה או כשאני מקווה שזה לא יקרה ) הלכתי לרופא כללי....והוא אמר שזה לא נשמע לא מסוכן והוא חושב שזה מהורמונים או מלחץ אבל בכל סזאת כדי שאני ארגע הוא שלח אותי לעשות בדיקות דם והכל יצא תקין ובתוך המסגרת... השאלה שלי היא אם אני צריכה להיות מודאגת מזה... למרות שהבדיקות יצאו טובות . וגם הייתי רוצה לדעת אם דרך הבדיקות אפשר לדעת אם זה מסוכן...(שבבדיקות אפשר לגלות אם יש לי משהו מסוכן או לא...) חשוב לציין שהרופא שלח אותי לעשות את הבדיקות ומן הסתם גם את הנכונות והקשורות לסחרחורות.... (לאחר שהלכתי לרופא והוא הרגיע אותי הסחרחורות פחתו, אבל עכשיו שאני קצת לחוצה הם שוב קצת חזרו...) אשמח עם תענו לי.... תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי....

הוספת תגובה

• לשיר

ד''ר אופיר אביזהר
    08/12/2008

ראשית - אני חושב שאת צריכה לשוחח עם הורייך. בכל זאת - הם אחראים לשלומך ולבריאותך.
    שנית - אם כל הבדיקות תקינות זה בהחלט מעודד. חשוב גם שאת תרגישי טוב ואולי כדאי שתהיי במעקב הרופא/ת שלך.
    שלישית - רק הלחץ יכול לגרום או להעצים תחושות כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! אבל...

שיר
    08/12/2008

אני שוחחתי עם הורי, הם אומרים שזה כלום.... אבל אני רוצה לשמוע את זה מדעה של רופא... אז אני צריכה או לא צריכה לדאוג מזה... ללכת לעשות עוד בדיקות? לא ממש הבנתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

ד''ר אופיר אביזהר
    09/12/2008

אם משהו מטריד יש לפנות לרופא, עם ההורים.
    על פי החלטת הרופא אם יש צורך תשלחי לבדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו