האם עלי למהר לרופא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עלי למהר לרופא?
    אישה
    10/12/2008

קיבלתי הערב את תוצאות בדיקת הדם הערכים החורגים הם 10.4 HB 4.17 RBC 33.3 HCT 25.0 MCH 31.3 MCHC 79.9 MCV 8.7 EOS 13.6 HYPO 10 FERRITIN מעיון בגוגל אני מניחה שאני אנמית. האם זו אנמיה חריפה? עלי לעבור ניתוח בקרוב האם בטוח לעשות זאת? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם עלי למהר לרופא?

הוספת תגובה

• אני בת 49

אישה
    10/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשואלת

ד''ר אופיר אביזהר
    11/12/2008

זו אנמיה של חוסר ברזל.
    כדאי להשוות לבדיקות קודמות.
    אם יש מחזור סדיר - זו קרוב לודאי הסיבה לאנמיה.
    סמוך לגיל 50 יש אפשרות גם לסיבות אחרות לאנמיה מחוסר ברזל. כדאי לבדוק צואה לדם סמוי, ואולי כדאי לשקול קולונוסקופיה.
    האנמיה לא נחשבת קשה, ואני לא חושב שהיא לכשעצמה סיבה לדחות ניתוח, בעיקר עם הוא ניתוח דחוף - אך את זה המנתח צריך להחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך, ד"ר אביזהר

אישה
    11/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו