מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקות והכוונהזוקי15/12/2008
בת 18 ללא בעיות בריאות בבדיקות דם שעשיתי התקבלו התוצאות נורמה(8.4-10.4 ) calcium-10.7 נורמה( 0.35-4.94 ) tsh=5.8 נורמה( 0.90-2.44 ) t3=1.8 נורמה( 9.0-19 ) free t4=14.6 נורמה (157-1060 ) vitamin b12=1131 בגלל סידן גבוה רופאי נתן לי בדיקות נוספות: נורמה(30-100 ) vitamin d-25-oh=19 . נורמה(17-170 ) pth=52 מה דעתך? ובמידה ואופנה לאנדוקרינולוג אלו בדיקות נוספות אצטרך לעשות לפני שאני מגיעה אליו אני מעט דחוקה בזמן כיוון שאני צריכה להתגייס עוד חודש וחצי. הרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזוקי
ד''ר אופיר אביזהר16/12/2008TSH מעט גבוה דבר שיכול להצביע על תת פעילות קלה של בלוטת התריס. ברמה כזו בהרבה מקרים לא מטפלים, אך מעקב בהחלט דרוש.
רמת הסידן גבולית, עם PTH תקין. גם כאן קרוב לודאי שמעקב הוא הדרוש, ויש סיכוי סביר שזה יסתדר מעצמו. הויטמין D נמוך. זה מאוד שכיח כעת שאנו מגינים מאוד על עצמנו מחשיפה לשמש. פתרון יכול להגביר באופן מבוקר את החשיפה לשמש, או לקחת תוסף של ויטמין D.
אני כן מציע לך לפנות לאנדוקרינולוג, ותזדקקי למעקב כזה גם במשך השרות. אני חושב שעשית את הבדיקות שניתן לעשות לפני בדיקת האנדוקרינולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)