הזעות לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעות לילה
    נינה
    16/12/2008

אני בת 29, מזה כ-3 שבועות אני סובלת מהזעות לילה בכל לילה עד למצב שכל הבגדים רטובים לחלוטין ואני מתעוררת מקור ורטיבות, יש לציין שלא חם לי בלילה, וההפך אני אדם שלא מזיע כמעט כלל וסובל בד"כ מקור.. אני נוטלת גלולות דיאנה כ-5 שנים, ציפרלקס כ-8 חודשים, מעולם לא היו לי תופעות לוואי. אני שותה לפעמים מעט אלכוהול (1-2 פעמים בשבוע מקסימום), אולי משם יכולה לנבוע הבעיה. בדיקות כלליות שביצעתי היו תקינות. הרופא ציין שיש מעט חוסר בברזל. אין איבוד במשקל או כל תופעה אחרת מיוחדת, אנא ייעוצך, דעתך, לאילו כיוונים ניתן עוד לפנות, אני אובדת עצות.. האם זו עלולה להיות תחילתה של מחלה חסוכת מרפא? האם זה מאפיין של סרטן? האם זה מאפיין של מחלת הנשיקה? או של איידס?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעות לילה

הוספת תגובה

• לנינה

ד''ר אופיר אביזהר
    17/12/2008

זה מעבר לתחום הפורום.
    האבחנה המבדלת רחבה מאוד.
    אין ספק שאת זקוקה לברור רפואי. פני שוב לרופא המשפחה.
    צריך בדיקה גופנית מדוקדקת.
    אם לא נעשה-הייתי מציע לבצע צילום חזה.
    אם לא נעשה לאחרונה - ספירת דם וכימיה רגילה. תפקוד בלוטת התריס.
    מעקב גינקולוגי.
    אני לא יודע למה את חושבת על איידס, אך אם את בסיכון ( יחסי מין לא מוגנים למשל) מומלץ על בדיקת HIV.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו