שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אני
    08/01/2009

היי אני בחורה בת 21 סובלת בתקופה האחרונה מכאבי ראש סחרחורות,ונידודי שינה. לפני כן אובחנה אצלי איסימטריה קלה מאוד בעין ימין.התעלמתי מהבעיה הזאת והשבוע חזרו הכאבי ראש(אני לא יודעת אם זה קשור לבעיה בעין..) בצעתי בדיקות דם בלוטת התריס היתה בסדר וכך גם רמת הסוכר.רק נאמר לי לבצע בדיקת דם שוב מיכוון שרמת המוגלובין שלי היתה טיפה גבוהה (15.3).רציתי לדעת מה זה אומר?מזה מוגלובין וממה זה נובע?קראתי כמה קטעים בנושא ובכל זאת לא כל כך הבנתי רק ראיתי שבמקרה שהרמה גבוהה מידי צריך לבצע ניקוז דם זה נכון?איך זה נעשה?זה נורא מדאיג אותי אשמח אם תוכל לפרט. תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• למיכל

ד''ר אופיר אביזהר
    08/01/2009

המוגלובין הוא החלבון נושא החמצן לרקמות הגוף.
    15.3 גרם% אינה רמה גבוהה. אני מניח שההמטוקריט (HCT) בבדיקה נמוך מ-52%. בודאי לא ברמה שמחייבת ניקוז. כדאי להשוות לבדיקות קודמות. אם יש עלייה משמעותית אולי כדאי להמשיך מעקב גם קדימה. עישון גורם לעליה בהמוגלובין ואני מקוה שאינך מעשנת.
    לגבי העין וכאב הראש אין לי מה להוסיף. מעקב רופא/ת המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    08/01/2009

קודם כל תודה על תשובתך המהירה! לא אני איני מעשנת...רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

ד''ר אופיר אביזהר
    08/01/2009

אנחנו עוד לא בטוחים שמשהו בכלל קרה.
    השווי לבדיקות קודמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו