מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאני08/01/2009
היי אני בחורה בת 21 סובלת בתקופה האחרונה מכאבי ראש סחרחורות,ונידודי שינה. לפני כן אובחנה אצלי איסימטריה קלה מאוד בעין ימין.התעלמתי מהבעיה הזאת והשבוע חזרו הכאבי ראש(אני לא יודעת אם זה קשור לבעיה בעין..) בצעתי בדיקות דם בלוטת התריס היתה בסדר וכך גם רמת הסוכר.רק נאמר לי לבצע בדיקת דם שוב מיכוון שרמת המוגלובין שלי היתה טיפה גבוהה (15.3).רציתי לדעת מה זה אומר?מזה מוגלובין וממה זה נובע?קראתי כמה קטעים בנושא ובכל זאת לא כל כך הבנתי רק ראיתי שבמקרה שהרמה גבוהה מידי צריך לבצע ניקוז דם זה נכון?איך זה נעשה?זה נורא מדאיג אותי אשמח אם תוכל לפרט. תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אופיר אביזהר08/01/2009המוגלובין הוא החלבון נושא החמצן לרקמות הגוף.
15.3 גרם% אינה רמה גבוהה. אני מניח שההמטוקריט (HCT) בבדיקה נמוך מ-52%. בודאי לא ברמה שמחייבת ניקוז. כדאי להשוות לבדיקות קודמות. אם יש עלייה משמעותית אולי כדאי להמשיך מעקב גם קדימה. עישון גורם לעליה בהמוגלובין ואני מקוה שאינך מעשנת.
לגבי העין וכאב הראש אין לי מה להוסיף. מעקב רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני08/01/2009קודם כל תודה על תשובתך המהירה! לא אני איני מעשנת...רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד''ר אופיר אביזהר08/01/2009אנחנו עוד לא בטוחים שמשהו בכלל קרה.
השווי לבדיקות קודמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)