חוסר ויטמין די

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ויטמין די
    ענת
    08/01/2009

אני בסביבות גיל ה-50, איני יודעת מדוע רופא המשפחה נתן לי לעשות בדיקת D25-OH בין יתר הבדיקות הכלליות, ואכן הבדיקה אינה תקינה, התוצאה: 41.0. רופא המשפחה התקשר אלי ואמר שעלי לקבל בטיפות 5 טיפות פעם ביום. איך מגיעים לכזה נמוך ? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ויטמין די

הוספת תגובה

• תוספת

ענת
    08/01/2009

ברצוני להוסיף שאני לוקחת יום יום כדור שנקרא: ויטהקל+Dּ +מינלים , אז אולי כדאי להפסיק לקחת כי ממילא זה לא עזר??. איך מגיעים לכזה ערך נמוך??? רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע

ד''ר אופיר אביזהר
    12/01/2009

חוסר ויטמין D נפוץ היום בעיקר כי אנחנו נמנעים (וכנראה מסיבה טובה) מחשיפה לשמש. ויטמין D נוצר בגוף בחשיפה לשמש.
    מינון ויטמין D בתכשיר שציינת כנראה לא מספק, אך הוא מכיל סידן שחשוב בפני עצמו. לא הייתי מפסיק ללא תאום עם הרופא/ה המטפל/ת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו