מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקותהפי13/01/2009
תוצאות אחרונות של בדיקות דם היו סוכר 112 urea 45 מוגלובין a1c 6.5 טריגלצרידים 100 , יש לציין שלפני חודש ובבדיקות קודמות היה טריגלצרידים 200 ויותר ולפתע זה ירד אני לוקחת סימובסטטאטין טריטאס ללחץ דם גבוה וטגרטול לאפילפסיה, האם הבדיקות הללו מראות על חולשת כליות במיוחד הurea או על סכרת הרופא טוען שאין מורך לדאוג האם הוא צודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפה
ד''ר אופיר אביזהר13/01/2009רמת סוכר 112 מ"ג% בצום היא גבוהה מהרצוי, אם כי לא וסכרת (בהנחה שאינך לוקחת תרופות לסוכרת). זה מחייב שמירה על משקל גוף תקין, פעילות גופנית סדירה והמשך מעקב.
האוריאה אינה מראה על בעיה בכליות. חשוב לעקוב אחר רמת הקראטינין בדם, עקב יתר לחץ הדם, ולוודא שאין חלבון בשתן.
רמת הטריגליצרידים די ניידת ומושפעת מאוד מהתזונה - בעיקר פחמימות פשוטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הפי13/01/2009תודה לך דר על התשובה המהירה ושאלה נוספת לפני כשנה היה לי סוכ בהעמסה 200 מג רופא המשפחה אמר שאין צורך לדאוג ורופא אחר אמר שעלי לקחת גלוקופג' , אינני יודעת למי להאמין יש לי עודף משקל של ש10 קג גובהי נמוך, ואינני מצליחה לעשות דיאטה עקב לחצץ נפשי שאני נתונה בו, ובכלל קשה לי לעשות דיאטה השאלה היא האם כדאי להתחיל לקחת תרופות לסכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפה
ד''ר אופיר אביזהר13/01/2009רמת גלוקוז העולה על 200 מ"ג% שעתיים לאחר העמסת סוכר - גם זו הגדרה של סוכרת.
אצלך זה כנראה די גבולי, אך כל עוד HbA1c נמוך מ-7% לא מקובל לטפל תרופתית.
אך ירידה במשקל חשובה ביותר, וזהו טיפול ככל טיפול. פני לייעוץ תזונתי. הדיאטה צריכה להיות מאוזנת היטב, לא דרסטית, כל שניתן יהיה להמשיך בה לאורך זמן. פעילות גופנית מתונה אך סדירה חשובה אף היא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)