בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    סוניה
    20/01/2009

שלום, אני בת 51, בעבר סבלתי מיתר פעילות של בלוטת התירס, כבר יותר משנה אני מאוזנת לחלוטין. בעקבות הרגשה לא טובה פניתי לרופא ובצעתי בדיקות דם. התוצאות : GLOCOSE (B - 66 CHOLESTEROL 267 HDL CHOLESTEROL 49 LDL CHOLESTEROL 197.2 B12 - 297 ESR 1 HOUR 43 בשתן ERYTROCYTES - 150 אשמח אם תפענח לי את התוצאות ותוכל לייעץ לי לאיזה רופא עלי לגשת. תודה סוניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• לסוניה

ד''ר אופיר אביזהר
    21/01/2009

הבדיקות לא יכולות לומר את הסיבה להרגשתך הלא טובה, ועל כן ראשית את צריכה לפנות לרופא/ת המשפחה.
    שתי תוצאות קצת חריגות ומחייבות התייחסות:
    רמת הכולסטרול מסוג LDL גבוהה ביותר. השלב הראשון הוא תמיד טיפול תזונתי, אך בהחלט יש לעקוב ולשקול טיפול בתרופה להורדת כולסטרול, בעיקר אם יש גורמי סיכון נוספים כמו סוכרת, יתר לחץ דם, עישון או הסטוריה משפחתית של מחלות לב וכלי דם.
    יש כדוריות דם בשתן. חזרי על הבדיקה שלא סביב מחזור ומאמצע זרם. אם עדיין יש כדוריות דם אדומות - יש לערוך ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו