ד"ר אופיר היקר שוב אני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אופיר היקר שוב אני
    nina
    24/01/2009

פניתי אליך לפני כמה שבועות בנוגע להזעות לילה, כבר חודשיים, אם כן ביצעתי את כל הבדיקות- דם, שתן, צילום ריאות, טסט מנטו, וכן כל דבר אפשרי שהומלץ, הכל יצא תקין. אינני סובלת מחום בלילה בוודאות. שמתי לב שכאשר אני במחזור, ז"א עושה הפסקה בגלולות, ההזעה פוסקת לכמה ימים. הייתכן שיש קשר לגלולות למרות שנוטלת אותן כבר כמה שנים טובות? האם יתכן שהזעת לילה תקרה ללא כל סיבה וללא מחלה? ותחלוף מעצמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר אופיר היקר שוב אני

הוספת תגובה

• כמו כן רוצה לציין

nina
    24/01/2009

שנעשו בדיקות בלוטת התריס, ספירת דם, HIV וכל מה שהמלצת לי והכל תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנינה

ד''ר אופיר אביזהר
    25/01/2009

אם כל הבדיקות תקינות עד כה תקינות אני בודאי שמח, וגם את יכולה להיות מרוצה.
    אך את עדיין סובלת. השאלות ששאלת בהחלט נכונות אך איני חושב שיש עליהן תשובה מוחלטת.
    אם שמת קשר למחזור או לגלולות בהחלט זו אפשרות שצריך לבדוק. אולי להפסיק את הגלולות לתקופה ולראות (ולדאוג להגנה אחרת). אולי להחליף לגלולה שונה. התייעצי בגינקלוג המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו