מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - בדיקות דם לברור מחסור ויטמיןיניב28/01/2009
ביצעתי בדיקת דם לאחרונה, איך אני יכול לברר על פי הבדיקה אם חסרים לי ויטמנים מיוחדים? או ספציפים? או שעלי לעבור בדיקה ספציפית לברור של חוסר בויטמנים. תודה! :) (עלי לציין שאני סובל מבעית אקנה בפנים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וברצוני להוסיף
יניב28/01/2009רכשתי ויטמין A שמצויין שם שבכל קפסולה יש כ10,000 יב"ל. האם צריכה של הויטמין ללא חוסר מיוחד בגופי יכולה לפגוע בי? איך אני יכול לדעת האם יש לי חוסר בוטימין? כי הבנתי שהוא קשור לבריאות העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
ד''ר אופיר אביזהר29/01/2009אם יש חשד לחוסר של ויטמין מסוים יש לבדוק אותו ספציפית. לא לכל ויטמין יש בדיקה סטנדרטית.
ניתן לבדוק סטנדרטית B12 , חומצה פולית, D.
עודף ויטמין A יכול לגרום לבעיה, אך קשה להגיע לעודף כזה במינון סביר של התכשירים המצויים, וכדאי להתייעץ ברופא המשפחה לגבי המינון.
לגבי בעיית העור ספציפית עליך לשאול רופא/ת עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני לשאול למקד את השאלה ברשותך
יניב29/01/2009האם כמות של 10,000 יב" ביום שנלקחים בקפסולה מסוכנת לבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
ד''ר אופיר אביזהר29/01/2009הצורך היומי בויטמין A לגבר בוגר היא סביב 3000IU, כך שאם יש צורך - 10000 יכול להיות תקין. מולטי ויטמין מכיל פחות מ-10000. טיפול תרופתי בויטמין A רצוי שיהיה בהוראה רפואית ובבקרה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)