בדיקת שתן חריגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שתן חריגה
    חנה
    03/02/2009

לרופא שלום אני בת 59 ורק לפני מספר חדשים לראשונה סבלתי מדלקת חריפה בדרכי השתן מלווה בכאבים עזים כתוצאה מחיידק קולי אחרי 10 ימים של טיפול אנטיביוטי המצב חזר לקדמותו לפני ימים אחדים חזרו תסמינים מדאיגים וביצעתי בדיקת שתן נדהמתי לראות כי הדגימה היתה ממש מלאה בפתיתים לבנים בתוצאות(לפני תרבית) מופיעים ממצאים שכלל לא הופיעו בפעם הקודמת: דם, חלבון,הרבה קריסטלים, והיילין קאסט הממצאים הם: glucose normal ketones negative protein 70 blood 0.2 אני מודאגת מאד מתוצאות הבדיקה ומחזרת הבעיה leukocytes 500 nitrite negative אנא ענה לי תודה ph 5.5 urobilinogen normal bilirubin neg red blood cells 51 white blood cells 311 wbc clumps few hyaline cast 3 amorphous crys. many amorphous urate kry.l

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שתן חריגה

הוספת תגובה

• לחנה

ד''ר אופיר אביזהר
    03/02/2009

אכן בדיקה לא תקינה. עדיין יכול להיות תוצאת זיהום.
    אך אם יש זיהום חוזר למרות טיפול מלא ומתאים - יתכן שיש מקום לברור נוסף אורולוגי/נפרולוגי - כמו US כליות ודרכי שתן. מעקב רופא/ת המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו