מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם עקב תחושת עייפות וחולשהשי05/02/2009
בוקר טוב , פניתי לרופא משפחה שלי עקב תחושת עייפות כללית וחולשה לאחרונה , יש לציין כי אני בן 21 מתאמן בספורט (חד"כ) בצורה חזקה זה 6 שנים לערך כרגע בתוקפת מנוחה של כ 5 חודשים מאימונים והבדיקה שביקשתי היא דם כללי ומחלת הנשיקה הופיע באדום EBV EBNA AST(GOT) 44.00 U/L ( 5.00- 40.00) (.........)* NEUTROPHILS % 43.90 % ( 46.00- 68.00)*(.........) LYMPHOCYTES 3.70 K/UL ( 1.10- 3.50) (.........)* EOSINOPHILS 0.70 K/UL ( 0.00- 0.60) (.........)* EOSINOPHILS % 7.90 % ( 0.00- 6.00) (.........)* EBV-IGM NEGATIVE NEGATIVE<20 BORDERLINE 20-40 POSITIVE>40 EBV EBNA (IGG) 597.00 U/ML ( 0.00- 5.00) (.........)*Positive . SG 1.02 SG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
שי05/02/2009מדוע זה הופיע באדום ומה זה אומר בדיוק ? בנוסף מה קורה עם תפקוד הכבד שגם מראה סימנים כלשהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
ד''ר אופיר אביזהר05/02/2009פגשת בעבר את הנגיף EBV אך לא ברור מתי ואני לא יודע אם זה הגורם להרגשתך.
שאר הבדיקות גם הן לא ספציפיות.
הסטיה באנזים הכבד מינימלית - יתכן על רקע מחלה וירלית. אולי על רקע עודף משקל אם יש. יתכן על רקע תרופה אם אתה לוקח.
אם אינך מרגיש טוב המשך המעקב הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שי05/02/2009תודה על התגובה ד"ר , ויש לציין כי לפני 5 חודשיך לערך עסקתי בפעילות אירובית חזקה מאוד ויש לציין כי נטלתי אפדרין 50 מ"ג יכול להיות שזאת הסיבה לתפקודי הכבד? וכפי שאני מבין כיום אין לי תסמינים של מחלת הנשיקה נכון להווה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
ד''ר אופיר אביזהר05/02/2009הסטייה מהנורמה באנזים הכבד כה קטנה שמעבר למעקב לא הייתי עושה בשלב זה דבר. אנו יכולים לשוחח שעות על סיבות אפשריות - ולא נדע לבטח.
הנוגדנים ל-EBV מסוג IgM שליליים וזה אומר שאין מחלה פעילה כרגע. בעיקר אם אתה גם חש בטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה..
שי05/02/2009תודה רבה על תגובתך לשאלתי ד"ר , בנוסף רציתי לשאול לגביי NEUTROPHILS % 43.90 % ( 46.00- 68.00)*(.........) LYMPHOCYTES 3.70 K/UL ( 1.10- 3.50) (.........)* EOSINOPHILS 0.70 K/UL ( 0.00- 0.60) (.........)* EOSINOPHILS % 7.90 % ( 0.00- 6.00) (.........)* מה דעתך על התוצאות הללו בבדיקה ?
ד''ר אופיר אביזהר09/02/2009לא משהו מאוד חריג.
יכול להתאים לסיום של מחלה וירלית.
עודף אאוזינופילים רל יכול להעיד על נטיה לאלרגיה או למרכיב אלרגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)