מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות של בדיקות דם לאחר שתיית מיץ תפוזיםסופי16/02/2009
שלום רב , אשמח לקבל את תשובת לשאלה שלי , העניין מאוד חשוב לי ואני לא בטוחה מה לעשות בעניין.
לפני כמה ימים התבקשתי לעשות בדיקות דם על ידי הרופא לקריאטינין ,תפקודי כבד, בעבר ביצעתי את הבדיקה הזו , במסגרת בדיקות כלליות הכל היה כשורה.
העניין הוא שבדיקות הללו חציוניות (כלומר לא מהקופה) ומאוד חשובות. הבעיה היא כזו , כשעשיתי בדיקת דם לא הייתי בצום ואני לא בטוחה אם הייתי צריכה להיות , שתיתי מים ו3 שעות לפני הבדיקה שתיתי מיץ תפוזים.
מה דעתך על כך , האם יתכן שיהיה השלכות של השתיה שלי על בדיקת דם?
המון המון תודה לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליות כמובן , לא כבד
סופי16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסופי
ד''ר אופיר אביזהר17/02/2009שתיה עשויה להשפיע על רמת BUM או אוריאה, הרבה פחות אם בכלל על הקראטינין. לא נראה לי שזה יגרום לשינוי מהותי.
ככלל - כדאי להיות בצום לפני בדיקות, או לפחות לשאול ספציפית את מזמין הבדיקה אם יש צורך בצום.
אם תהיה בעיה עם הבדיקה , בקשי לחזור עליה בצום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
סופי17/02/2009זה נכון גם לשתיה של מיץ תפוזים , נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון גם לשתיה של מיץ תפוזים , נכ
סופי17/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסופי
ד''ר אופיר אביזהר17/02/2009מיץ תפוזים זה למעשה מים עם סוכר. הסוכר יכול להשפיע על רמות סוכר , טריגליצרידים וכו'. המים יכולים במידה מסוימת להשפיע , כפי שכבר ציינתי על ה-BUN או הUREA אך ההשפעה על הקראטינין קרוב לודאי לא רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
סופי17/02/2009עכשיו אני יכולה להיות קצת יותר רגועה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)