כדוריות דם לבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדוריות דם לבנות
    שיר
    19/02/2009

שלום אני בחורה בת 20 עושה בדיקות דם כול 3 חודשים בערך לפני 4 חודשים עשיתי בדיקות דם הכדוריות הלבנות היו 6.92 אתמול עשיתי שוב והתוצאות היו 6.67 עשיתי את זה בדיוק כעבור 3 חודשים אחרי מגע מיני לא מוגן האם יתכן שנדבקתי באיידס ולכן הייתה ירידה מה שכן לפני 4 חודשים הברזל שלי היה 95.4 והיום הוא 204 יש קשר בין הדברים בבקשה תענה לי אני מאוד מפוחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדוריות דם לבנות

הוספת תגובה

• לדנה

ד''ר אופיר אביזהר
    19/02/2009

תנודתיות כזו של הכדוריות הלבנות, ואף גדולה מכך, תקינה ונורמלית ואין שום קשר לאיידס.
    מאידך - קיום יחסי מין מחייב אחריות: הגנה מהריון לא רצוי והגנה ממחלות מדבקות.
    את חייבת להשתמש באמצעי מניעה כזה או אחר, ובן הזוג (בעיקר אם הוא לא מוכר וקבוע) חייב להשתמש בקונדום. אם הוא לא מוכן - שיחפש במקום אחר.
    אני ממליץ לך לעשות בדיקת דם ל-HIV ונגיפי כבד B ו-C עכשיו ובעוד שלושה חודשים. ניתן לעשות בקופות החולים ובבתי החולים.
    ואת חייבת לקחת אחריות על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איידס

שיר
    19/02/2009

תודה רבה על התשובה הבעיה היא שזה כן היה מישהו מוכר מה שכן אחרי כמה פעמים של סקס זה נגמר בגלל זה כנראה פחדתי שהוא נשא שאלתי אותו לגבי זה והוא אמר שהוא נקי 10 ימים אחרי שזה קרה עשיתי בדיקות של מחלות מין כולל איידס והכול יצא תקין כיום עברו 3 חודשיים האם אני צריכה לעשות בדקה חוזרת של צהבת וכול הבדיקות שנתנו לי או רק של איידס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

ד''ר אופיר אביזהר
    19/02/2009

אני ממליץ לך לחזור גם על HIV וגם על נגפי הכבד.
    ההגדרה שלי ל"מוכר" זה בן זוג קבוע שאת יודעת שהוא לא נשא ואת סומכת עליו.
    אף פעם אין בטחון מוחלט. אך יש בטחון גבוה, ועל זה אסור לך להתפשר. זה לא שווה את המחלה, וגם לא את הפחד ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו