מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדוריות דם לבנותשיר19/02/2009
שלום אני בחורה בת 20 עושה בדיקות דם כול 3 חודשים בערך לפני 4 חודשים עשיתי בדיקות דם הכדוריות הלבנות היו 6.92 אתמול עשיתי שוב והתוצאות היו 6.67 עשיתי את זה בדיוק כעבור 3 חודשים אחרי מגע מיני לא מוגן האם יתכן שנדבקתי באיידס ולכן הייתה ירידה מה שכן לפני 4 חודשים הברזל שלי היה 95.4 והיום הוא 204 יש קשר בין הדברים בבקשה תענה לי אני מאוד מפוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר אופיר אביזהר19/02/2009תנודתיות כזו של הכדוריות הלבנות, ואף גדולה מכך, תקינה ונורמלית ואין שום קשר לאיידס.
מאידך - קיום יחסי מין מחייב אחריות: הגנה מהריון לא רצוי והגנה ממחלות מדבקות.
את חייבת להשתמש באמצעי מניעה כזה או אחר, ובן הזוג (בעיקר אם הוא לא מוכר וקבוע) חייב להשתמש בקונדום. אם הוא לא מוכן - שיחפש במקום אחר.
אני ממליץ לך לעשות בדיקת דם ל-HIV ונגיפי כבד B ו-C עכשיו ובעוד שלושה חודשים. ניתן לעשות בקופות החולים ובבתי החולים.
ואת חייבת לקחת אחריות על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס
שיר19/02/2009תודה רבה על התשובה הבעיה היא שזה כן היה מישהו מוכר מה שכן אחרי כמה פעמים של סקס זה נגמר בגלל זה כנראה פחדתי שהוא נשא שאלתי אותו לגבי זה והוא אמר שהוא נקי 10 ימים אחרי שזה קרה עשיתי בדיקות של מחלות מין כולל איידס והכול יצא תקין כיום עברו 3 חודשיים האם אני צריכה לעשות בדקה חוזרת של צהבת וכול הבדיקות שנתנו לי או רק של איידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
ד''ר אופיר אביזהר19/02/2009אני ממליץ לך לחזור גם על HIV וגם על נגפי הכבד.
ההגדרה שלי ל"מוכר" זה בן זוג קבוע שאת יודעת שהוא לא נשא ואת סומכת עליו.
אף פעם אין בטחון מוחלט. אך יש בטחון גבוה, ועל זה אסור לך להתפשר. זה לא שווה את המחלה, וגם לא את הפחד ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)